acil sifalar diliyorum
Printable View
acil sifalar diliyorum
Hepinizden Allah razı olsun, çok sağolun çok teşekkürler
Nasıl bi acı olduğunu yaşamayan bilemez çok kötü bi durumdayız gerçekten
kerem hastanede doktorlar yarın taburcu olabilir diyor 1 hafta yatması lazımmış
gözleri hakkında kesin bi bilgimiz yok gün içinde bilgi veririm sizlere
Tekrar teşekkür ederim hepinize kerem için dua edebilirseniz çok sevinirim.
Bi acıyı daha kaldırıcak halde değiliz
Başınız sağolsun çok geçmiş olsun cidden çok üzücü :(
Çok kötü bir durum :(
Allah rahmet eylesin ve sabırlar versin.
kanım dondu gerçekden allaah sabır versin şifa versin.Ama benim aklım almıyor bir insan insana nasıl ateş eder bilmiyorum.ama bir kardeş kardeşine nasıl ateş ediyor anlam veremıyorum.beynim almıyor varsa düşünen yassın.
Olayın iç yüzünü kimse bilemez mutlaka vardır birşeyler Diyecek bişe bulamıyorum Allah kimseye yaşatmasın böyle birşey.
gece duydum çok üzüldüm..
kardeşide iyi biriydi allah rahmet eylesin..
kerem kardeşimde inş. bir an önce saglıgına kavuşur ve döner aramıza..
ömer belki hastaneyi ziyarete gelemiyebilirim.
çok çok selam ve acil şifalarimı iletirsin..
başınız saolsun kardeşim..
allah rahmet eylesin , kerem e de acil şifalar diliyorum
çok üzücü bir olay kanım dondu haberi okurken, yakınlarına eşine dostuna sabırlar versin
n denir bilmiorum ama hem başı saolsun hemde allah aci,l şifalar versin aileye üzücü bi olay :(
çok zor bi durum, rahmetlinin Allah taksiratını affetsin.. Kerem abiye de acil şifalar.. Allah sabır ihsan versin kalanlarına da..
Kardes kardese nasıl yapar bunu
Sağolun dostlar sağolsun.
Kardeşinin psikolojik sorunları vardı daha öncede yazdım olan olmuş boşverin konuşmayalım bu konuda
erol abi çok sağol, düşünmen yeter abi ne demek.Emrin olur abi iletirim
Sabah görüştüm yeğen hastanede kör olma ihtimali yüksek diyorlar
dün ilkkez gittim yanına 5 dk duramadım çıktım odadan dayanamıyorum o halde görmeye
ve bu amk yerinde aptal aptal oturmaktan dua etmekten başka yapabilecek hiçbir şeyimiz yok kafayı yemek üzereyim.
Allah hiçkimseye yaşatmasın böyle bi acı.
ömer sizin daha sakin ve dikkatli hareket etmeniz gerekli şahsen morale çok ihtiyacı olacak keremin..
allah yardımcınız olsun kardeşim
dualarımız keremle..
Trajedik bir olay. İnşallah rabbim sevdiklerine bağışlar..
Geçmiş olsun ve allah rahmet eylesin çok üzücü
Allah rahmet eylesin basiniz sagolsun Kerem e de acil sifalar umarim en yakin zamanda sorunsuzca iyilesir şaka gibi ya :(
Allah rahmet eğlesin geride kalanlara sabır versin.Hastanede yatan kişiyede acil şifalar diliyorum kısa sürede eski sağlığına kavuşur inşallah.
vay arkadaş inşallah kör olmaz bu nası bi imtihandır diyesi geliyo insanın..
Dualarım hastanede yatan yakınınızla.. Allah hayırlı bir şekilde taburcu olmasını nasip etsin. Allah tüm sevenlerine sabır versin.