Ualn daha 1 ay önce sohbet ettik hasret giderdik tertemizim hiç belaya bulaşmıyorum işimdeyin dedi
olcak iş değil hemde kardeşi vay babam vay Allah acil şifa versin çok üzüldüm her iki kardeşe de
Allah babasına anasına sabır versin
Ualn daha 1 ay önce sohbet ettik hasret giderdik tertemizim hiç belaya bulaşmıyorum işimdeyin dedi
olcak iş değil hemde kardeşi vay babam vay Allah acil şifa versin çok üzüldüm her iki kardeşe de
Allah babasına anasına sabır versin
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
cok uzucu bır olay![]()
kardes kardese nasıl olur ya...
allah rahmet eylesın we allah acıl sıfalar versın![]()
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
Yemin ediyorum kanım dondu. :s İnsan abisini neden vurur yahu. Allah rahmet eylesin diyeceğim ama başkasının canına, bir de kendi canına kıymış. Allah şifa versin vurulan kişiye, ailenin yardımcısı olsun, sabırlar ihsan etsin.
Instagram: mutusgarage
Büyüklerimiz herzaman söyle herşeyin hayırlısı diye kardeşin bile hayırlısı lazım insana
Allah acil şifalar versin kendisine
IMPOSSIBLE IS NOTHING
tanımıyorum ama çok şaşırdım ya.
allah rahmet eylesin kardeşine , kendisinede geçmiş olsun. allah ailesine sabır versin.![]()
hiçbir derecede sinir insanın kardeşine silah sıkmasına sebep olmaz yaa.
allah aılesıne sabır versın ucuzu bır durum
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
kanım dondu Allah hiç kimseye kaldıramayacağı yük vermesin :S Allah rahmet eylesin..İnşallah kurtulur diğer kardeşde..
AP Type-R
yazıuk ya ınsan kardesıne nasıl yapabılır bunu bı anlık sınırle.Allah rahmet eylesın gecmıs olsun ınsallah kurtulur kerem.
kereme büyük geçmiş olsun,kardeşine Allah rahmet eylesin çok üzüldüm muhabbetimiz vardı,efendi iyi biriydi kerem![]()
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
Kereme geçmiş olsun çok acı bir durum,Allah acil şifalar versin... Kardeşinede Allah rahmet eylesin.İnşallah günahları afolur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)