Hiç tanımasamda çok üzüldüm , Allah yardımcısı olsun..
yazacak bişey bulamıyorum kardeşim kadar seviyorum keremi şimdi yakınlarıyla görüştüm Allah tan hayati tehlikesi yokmuş, bir gözünü kaybetmiş, kardeşini de bugün defnetmişler
canım kardeşim çok büyük geçmiş olsun
allah ailesine sabır versınncok uzudumm neymıs bu ya bırbırlerıne kursun sıkcak kadar yazık
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Keske sağlam dövseydi insan kardeşine değil düşmanına yapmaz ;( keske yaşanmasaydı Allah sabır versin ailesine ;(. Acil şifalar
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
tanımıyorum ama çok uzucu abi kardeş arasında nasıl olabilir boyle şeyler kafam almıyor benim ..
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
biladerim allah sabır allah yardımcınız olsun bugün hastaneye uğradım durumu iyimiş bası sağolsun kardesininde allah herkese sabır versin.cok üzücü bi haber
Hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, sağolun.
Keremle amca çocuklarıyız, durumu iyi ameliyattan çıktı.Hastaneden yeni geldim doktorlarla görüşemiyoruz kimisi sol gözü düzelicek sağ çok zor diyor kimisi biri kötü diğerinin düzelme ihtimali var diyor, kesin olarak bildiğimiz bişey yok malesef.
Fakat yüksek ihtimalle sol gözü düzelicek sağ gözün düzelme ihtimali yüzde 10 gibi heralde.
Kardeşini bu öğlen toprağa verdik.Psikolojik sorunları vardı kendisinin yoksa ne kadar iyi düzgü n biri olduğunu tanıyanlar bilir.
Kardeş, kardeşi vurur mu demişsinizde boşverin olan olmuş konuşmayalım hiç.Baş sağlığı dileyecekler dilesin yardıma ihtiyaç var mı diye sorucak olan olursa da kerem için dua etsin.
Başka hiçbir isteğimiz yok.
Yanına gidicem diyenler olmuş eğer gidecek olan olursa özel mesaj atabilirsiniz.
Fakat kesinlikli kardeşinin vefat ettiğini veya kardeşiyle ilgili hiçbirşey konuşmazsanız sevinirim, kendisine söylemedik henüz gidicek olan varsa dikkat etsinler lütfen.
Tekrar çok teşekkürler herkese.
Allah acil sifalar versin insallah gözlerinede birsey olmadan atlatir. Allah sabir versin ailesine, bulundurmamak tasimamak en dogrusu maalesef
Allahım bu nasıl bı acı :S daha gecenlerde mola34'te gormustum kendısını ızmır pıyasanın onde gelenlerınden ve eskıelrındendır cok uzucu bı durum kardes acısı zaten cekılmez dert bıde bu sekılde olması allah acıl sıfalar veersın kardesınınde mekanı cennet olsun ne dıyelım dıyebılcek bırsey yok :S
Allah yardimcisi olaun keremin umarim en kisa surede iyilesir,mantarla drag zamani cok yemis icmisligimiz vardi..
kader...
Allah ailesine sabir kendisine acil sifalar versin......
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Hastanedeki arkadaşa geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşir düzelir...
Vefat edene de Allah Rahmet eylesin...Ailesine annesine babasına tüm sevdiklerine Allah sabırlar versin...
Çok üzüldüm tanımasam da...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
çok üzücü bir olay. Hastanedeki arkadaşa acil şifalar vefat edeninde mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin ailesinede sabır kuvvet versin ..
düşünmek bile kötü Allah sabır versin geçmiş olsun..
valla çok üzüldüm acil şifalar dilerim ailesine ve yakınlarına
1hafta 10gün evvel şanzıman sormustu bana üzüldüm gerçekten.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)