User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
40 sonuçtan 39 ile 40 arası

Konu: Araca Dogalgaz Baglama

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet aslında bakıldığında öyle ama devlet CNG ye destek veriyor
    Bi karışıklık var, devletin de kafası karışmış galiba bu konuda
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben oturucağını hiç sanmıyorum çünkü mantıken cng dolum tesisleri yayılırsa devlet zarar eder cng yi elektrik üretmek ısınma içinde devlet kendi kullandığı için vergi koyamıyor üstüne aldığı cng nin.. cng araçlarda yayılırsa yakıtta büyük zarara girer kendi aldığı vergisiz yakıtı halkada satmış olur.. normalde doğalgaz üstünde lpg yada petrol deki gibi vergi olsa bugün cng nin fiyatı lpg yi geçerdi..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    devletin destek vermesi normal ama o desteği tahminim büyük vasıtalar şehirler arası taşımacılık falan için veriyor olabilir çünkü orda ciddi çok büyük karlar elde edilebilinir bir adam kamyonuyla 500tl lik mazot yakıp a noktasından b noktasına taşıma yapıyorsa cng ile belki sallıyorum hesap kitap yapmadan yazıyorumda 150 tl lik cng ile aynı işi yapabilir cng ye geçiş yapsa devletin teşviki bence bu yönde olabilir..

zaten devlet normal bineklerde sonradan cng dönüşümünün olmıycağını yada ne kadar çok zor olucağını ve bunada pek çok insanın kalkışmıycağının hesap kitabını yapmışdır

bu cng şu anki koşullar kit ve imkanlarla bana göre şöyle olur bir tane pickup alınır l200 navaramsı bir şey bineğede gelicek biraz konforlu kasası bu cng ye ayrılır kasasına cng depo su yerleştirilir gerekli tertibat yapılır birde düzenli alabiliceği bir yer bulursa tamamdır.. o kasanın üstünüde giydirme yapıyorlarya kasayı kapatıyorlar kabinle öyle şık bir şeylede kapattımı ne içerde oturan ne dışarda aracı süren depoyu görmez
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)