Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ainol novo 7 kullanıyorum in mali android işletim sistemli. sim kart girişi yok ama wi-fi var.
arabada evde herherde rahatça kullanıyorum birde benimki 7" falan . 300-400 arası aldım ben.
çok kefifli ve kullanışlı. ındash veya double a gerek yok klipler izlemek için aux çıkışı olsun ana ünitenin yetiyo
Samsung N150 almıştım zamanında 399' tl'e 1 gb ram 1.60 atom 160 hdd 10' led ekran ama sıktı artık oda. Tabletler daha kompak android deneyimim olsun istiyorum birde.
http://forum.donanimhaber.com/m_56808201/tm.htm şu ürünlere göz gezdirmekte de fayda var tabi..
aslında dablet alırken alıcaksın simlisinden whats app da kullanırsın her yerde mis
bu arada adamlar kendi cpu larını yapıyor çinliler artık işlemci markası olarak bir arm bir qualcomm bir samsung kullansalar daha güzel olurdu bence.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
voda nın alette kapasitif ekran var. ekrandaki gecikme yazılımsal deniyor güncellemeyle duzeltilecegi soylenıyor işten anlayanlar tarafından. samsungun 1ghz sini bilemiycem belki dogrudur. bende aldım ben hızından filan memnunum internette sadece ekranla ilgili gecikme var yazılarını gordum... kaynagı paylasırsanız okumak ısterım..
totalde 720 liraya geliyor ama 24 ayda. ayda 30 tl oldugu ıcın bana makul geldı acıkcası o yuzden aldım. yalnız dediğiniz ainol de baya konusuluyor almak isteyenler arastırsın.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
ayrıca vodanın alette 3g+wifi hepsi var o yuzden makul geldi. ve çin işi olsada herhangı bır sorunda karsında muhatabın olacak o yuzden hala tercıh edılebılır bence.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
şu çin işiler de birde gps olsa harbi tam arabaya koymalık![]()
çinlilerin sim kartlılarıda var gps lileride var çift çekirdek tegra işlemcili tabletleride varhatta kesin tegra 3 işlemcili 4 çekirdekli tablette üretmişlerdir geri kalmıyorlar o konuda
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Ainol Novo 7 Paladin, Basic, Elf, Aurora. Novo 8 Advanced. burada 425 tl demiş adam çin malı ne olduğu belirsiz ürüne gps 3g sim kartlı. ama ne kadar sağlamdır Allah bilir.
İlerleyen zaman dilimlerinde düşüceğine inanıyorum. Mala üst tabaka doyunca fiyatlar çekilecek az tabakaya satılmak için ürünün pazarda varlığı devam etmesi için.
iktisat dersinde böyle bişey vardı hatırlıyorum.![]()
bu tabletlere para vermeye değmez. ayda 5 tl ye 12 ay vodafone smart cep telefonu aldım android. tek sorunu telefonun küçük olması. onun dışında bu tabletlerde olmayan herşey bu telefonda var.
navigasyonun hem google olanı netten çalışanı hemde normal navigasyon antenle çalışanı her türlü özelliği var. banka muhabbetlerinden wordüne exceline aklınıza ne gelirse bu çin tabletlerinde olmayan herşey bu telefonda var.
yani böyle bi güzellik varken tablete para vermekten vazgeçip 60 liraya vodafone smart telefon aldımtablet tadını vermiyor ama lazım olduğunda her özelliği işe yarıyor.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
bunları türkiyeden alırsanız her kez kafasına göre para ekler ben benim zenithink tableti 120 dolara ebaydan aldım aynı tableti o zamanlar gg de sahibindende 400-500 tl lere satıyorlardı..
çin tabletlerden muzdarip olup da hp touchpad isteyen varsa
müracaat: ben![]()
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
her keseye her bütçeye göre tablet
Cheap Best Google Android Tablet Pc, Windows Tablet Pc For Sale - Free Shipping
Mercedes Benz
ben araç için bu tarz birşey düşünüyorum tabi iyice araştırcam birde konsola oturcak yapıda olması lazım
Mobee Net S1200 4GB 7" Tablet - Telefon - Hepsiburada.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)