Benimde bikaç hafta önce laptopa çay döküldü. 1 gün açmadım sonra açtım çalıştı. Bütün tuşları söküp sildim temizledim.
Kontak spreyi duyduğum iyi oldu. Würth'ün kontak spreyiyle temizleyim bari.
Şu anda F ve Z tuşları hariç hepsi çalışıyor![]()
Benimde bikaç hafta önce laptopa çay döküldü. 1 gün açmadım sonra açtım çalıştı. Bütün tuşları söküp sildim temizledim.
Kontak spreyi duyduğum iyi oldu. Würth'ün kontak spreyiyle temizleyim bari.
Şu anda F ve Z tuşları hariç hepsi çalışıyor![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
eğer çalışmıyorsa
Çizgi RMA Services | Asus Foxconn PowerColor Club3D Partiot Notebook Teknik Servis
direk irtibada geç derim en uygun en garanti çozum diye düşünüyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
eğer sorun devam ediyorsa 05323504820 kadıköy yazıcıoğlu ismi Kaan Poyrazoğlu yardımcı olacaktır..
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
böyle insanlar az var zaten işini hakkıyla yapanlardan. bide bizim şirkette sattığımız köpek öldüren olarak tabir ettiğimiz bi tane kimyasal var aslında sıvı temasına iyi geliyor.tabiki asitsiz ve gazsız içeceklerde.o da denenebilir.birçok sıvı temaslı kartta etkili sonuç vermişti.
selülozik tinerin ne olduğunu biliyorum sen merak etme dostum
biz hep selülozik tinerle temizliyoruz daha şimdiye kadar sıkıntı yaşamadık
hatta arkadaşımın denize düşen telefonunu 2 gün selülozik tinerde unuttum sonuç çalıştı
sen gidip plastik yada boyalı kısımlara sürersen selülozik tineri eritirsin tabiiki
yapmadan denemeden ben bilirim havalarında olmayın lütfen
arkadaşın sorununa gelirsek büyük ihtimalle akü üzerinde kaldığından
kısa devre ile zarar gören kısımlar olmuş olabilir teknik yardım alman gerekli
ama sıvı teması olan cihaza kimse yaptıktan sonra garanti vermez
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
elektronikçi biri olarak söylüyorum.selülozik tinerin aslında karta zararı bir hayli fazla.belki ilk anda belli olmuyor mis gibi devreyi temizliyor gibi duruyor ama zamanla kartta oksitlenmeye kadar gidebilen sorunları vardır.tiner yerine sadece PCB (devre) temizliği için olan temizleyicilerden kullanmanızı öneririm.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)