çok şükür cana gelmemiş ama ne kadar sıkma canını desek te insanın canı sıkılıyo ya :(
çok şükür cana gelmemiş ama ne kadar sıkma canını desek te insanın canı sıkılıyo ya :(
motor kulaklarını mı kırmış o motor yoksa şaseyi mi yırtmış ?
çok geçmiş olsun. cana gelmediğine dua edip çok da üzülmemek gerek.
çok büyük geçmiş olsun :( olaya iyi yönden bakmak gerek Allaha şükür abinde bişey yok Allah korusun ona bişey olsaydı aracı düşünmicektin bile o yüzden sağlık olsun araç bi şekilde halledilir.
sağol sinan abim be yapcak bişey yok
öyle yaptık aga zaten çektik bahçeye branda üstünde duruyo yarında kaportacı gelip bakcak ona göre bi yol çizcez kendimize
sağol aga
sağol abi ekledim resimleri
Fotoları gördükten sonraki yorumum;
Maddiyat ve imkan varsa hurda belgesi çıkart parça parça sat
Yoksa çekme belgesi düzenlettir direk sat.
Tekrar geçmiş olsun
kardeşim bence bu arabaya daha binilmez, parçalayıp satmak en mantıklısı. Zaten motor şanzıman sağlam diyorsun, kapılar göğüs arka çamurluk bagaj vs. zararını en aza indirgersin kişisel düşüncem bu
üzülerek söylüyorum bence bu araba artık çöp :(
çok geçmiş olsun..
eren abinin dedine katılıyorum
çok geçmiş olsun benimde başıma aynı şey geldi saxo ile en mantıklısı o halde satmak gibi geliyor bana çünkü o arabayla uğraştıkça üzeleceksin
Yaptırmaya değmez fena olmuş :S
çok geçmiş olsun ya :(:(:(
ben bu işlerden pek anlamam,
ancak, toplamaya çalışmak yada parça parça satmaya çalışmak moral bozar,
insanı strese sokar,
kişisel görüşüm direkt sat gitsin, 3-5 zararın olur ama strese girmek senden daha büyük şeyler götürebilir,
sinir sistemin zarar görebilir, bunuda para ile düzeltemezsin :icon_tup:
Çok geçmiş olsun, abinizde birşey olmaması sevindirici :(
çok geçmiş olsun allah korumuş şahsi fikrim arabanın toplanması mümkün olsada bu saad ten sonra arabaya binemem de toplayıp satamam da ama parçalayıp satman daha mantıklı gözukuyor tekrar geçmiş olsun
bu şekilde 5-6 liradan fazla vermezler. Hurda belgesi çıkartsan daha fazla para geçer eline. Geçmiş olsun.