motoru senden alacak adamın ruhsata işletmesi için senin hurda belgeli satman gerekiyor.
Piyasada yaptırırsan kağıt üstünde hurda olur araba komple sende kalır. lakin şase ve motor noyu iyi saklamalısın kaptırırsan işler sarpa sarar
Kurumsal yerde yaptırırsan komple arabayı alırlar bir vidan bile kalmaz 200 TL verirler. Teslim esnasında sana lazım olanları söylersin söker verirler sana 200 TL'den düşerler. Bir firma 200 TL veriyor. Diğer kurumsal yerler için birşey diyemem
Yada benim gibi arabayı ilik haline getirir teslim edersin. Almazlar. Kapıdan ayrılmadan sağdan soldan aratır atar giderle aldırır üstüne tatlı için 100 TL verirsin..
Check List (hatırladığım kadarıyla)
Motor
Şanzıman
Dİfr. aktarma org.
Dingil
Kapılar
Akü
Toplam 9 maddeydi sanki..
sana abi nasihatı satma arabayı aynı durum benim başıma geldi 6 ay branda çekili bekledi bi anlık sinirle sattım 6,5 e itten pişman oldum maddi gücün varsa yaptır çok geçmiş olsun bu arada
geçmiş olsun abini Allah korumuş..
cok gecmis olsun :(
çok geçmiş olsun..
geçmiş olsun Allah beterinden korusun cana gelmemiş çok şükür, kaportacına göster durumunu içinden çıkılabilecek durumdaysa toplat derim ben de kazalı 106 alıp zevkime göre topladım sol şasesi düzeltildi ön 2 çamurluk kaput ve ön panel değişti komple boyattım açıkcası kafama görede oldu ama biraz çok harcadım. Bundan sonrası sana kalmış maddiyatın varsa toplat yok hevesim kaçtı soğudum diyorsan hiç parça parça uğraşmadan bu haliyle sat. tekrar tekrar geçmiş olsun
geçmiş olsun da resimleri kaldırdın heralde.
büyük gecmis olsun yorumlardan anladıgım kadarıyla kaza nın durumu epey ciddiymis (resimleri goremiyorum) kimsenin canına bisey olmaması sevindirici üzme kendini mal yerine konur can asla.
çok geçmiş olsun kardeşim (resimler görünmüyor)
Motor arabadan ayrılıp yola düştüyse blokta da sorun olabilir.
geçmiş olsun..
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
geçmiş olsun.ALLAH beterinden korusun.
resmi görmedim ama 3-4 bine toplatır binerdim, hurda veya parça parça satmak daha bela, dodikler vs. de fiber yaptırılıp geçilir, bol bol macunla..
Geçmiş olsun içine sinecekse durumunda müsaitse topla gitsin..