oha araba çiçek gibi açılmış resmen![]()
sürücü arkadasa bişey olmaması sevindirici.
En az yara parça parça satman. Ancak para bölük bölcük ve uzun bir süre zarfında geleceğinden paradanda pek birşey anlamıyorsun. Direk sat kurtul arkana bakma. 2 3 neyse koy cebine en azından toplu para.Üstü kredi olur birşey olur düzgün bir araba alınabilir.
Yada al bir tane 98 xs dodikleri taşıyıcılarını frenler vs ve içini komple geçir+swap yap ruhsat hariç gene gti ın olsun.
Son olay tam proje ve adama saç baş yoldurur yorar yeter bitsin artık dedirtir (tecrübe ile sabit)
Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır !
Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır !
geçmiş olsun insanın bu arada kalması da çok kötü.
masraf edip topladın diyelim binicisisin bu arabanın. ama ileride acil bi durumda satmaya kalksan en çok o zaman sinir sistemin bozulur.
bunu parçalayarak sat hurda belgeni alıp. alıcı bulursan da komple ver gitsin.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Çok geçmiş olsun ama bu kaza çok garip motoru nasıl fırlamış yerinden motor kulakları kırık felanmıydı ? Yada şaselerde bi sıkıntı felanmı vardı bu çok fena ben olsam hiç toplatmayı düşünmem hem senin için hem satacagın insan için çok sağlıklı bi araç olmaz tekrardan çok geçmiş olsun..![]()
Hurdaya çıkarma işlerinde yetkisi olan bir servis bulup aracın ruhsatları ona vererek hurda evrağını alabilirsin. Ben kişi yada küçük kurumlarda bir organize iş ne duydum ne gördüm ama işimi sağlama almak adına gayet kurumsal bir yere yaptırdım işimi.
Kurumsallığın getirdiği dezavantajda var tabi. Adamlar işi layıkıylen yaptığı için şasesi kesinliklikle alıyor senden. Komple araca sembolik 200 TL veriyorlar. Üstünden sökersen birşeyler ona göre fiyattan düşüyor. Check listi mevcut. Normal şartlarda arabayı tam teslim etmen gerek. Teslim esnasında geri istediğin parçaları söylüyorsun. Kontrol edildikten sonra bakanlık onaylı belge ile teslim alıyorsun motoru şanzımanı yada ne lazımsa. Güvenlik ekipmanları asla verilmez. Emniyet kemeri airbag gibi.
Bu şekilde motoru değil arabayı satarsın ancak. Alan kişi hurdaya çıkarıp motoru kullanabilir. Kimse uğraşmaz. Motor peşindeki adam için arabanın kalanı yük. Hurdaya çıkarırsan hurda belgesi ile noterden motor satışı yapabilirsin. Alıcıda senin kazalı aracından daha düşük model ve oem motor hacmi en az 1.6 olan bir araca taktırabilir işletebilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)