Bunun neresi delikanlılık?
Tamam adamın yaptıgı normal değilde o yapılanda delikanlılık olmuyor.
Adamı yakalayıp derdini çözmek lazım, araçtan çıkarılan hınc acizlik oluyor.
Printable View
böyle hayvanlar çok daha beterleri var. komşumuzun evinin önüne 7 senedir amca oğlum park eder. ev sahibinin izni var. hiç değişmez yeriydi. Komşuya kiracı gelince gözünü oraya dikti. illa ben park edicem diye bi kaç tartışma çıkardık. En sonunda ev sahibi ikisinede yer vermedi kendi park ediyor. Aman dikkat sinirli olurken kendinize hakim olun. En son tartışmada akrabamın cebince ucu keskin makas görmüştüm. Olay büyüseydi gerisini siz düşünün.
Yani sikinti cikarmasina cikartilir ama ne gerek var, oturdugun evde huzurunla oturamadiktan sonra ne anladim bu isten ben.
Birkac kere uyarildi (yonetici tarafindan da uyarildi) garajda da az arac var, ben silecek kirma veya lastik indirme vs. yaparsin ama o adam ondan sonra garaja inip araca bir zarar verirse o zaman al basina belayi.. Bilirsiniz yani her gun hepimizin basina gelebilecek sikintilar.
Araç yokken yerleştiremiyormusunuz?Yada ben mi yanlış anladım?Misal kaldırıma paralel park ediyor bu şahıs ve diğer araçlar ;; ve sizin garaj kapısına giriş dikey ,, değilmi??yani dikine araçların girebileceği ara boşluğu bırakıp sağlı sollu iki beton mantar döktürseniz , hem garaj kapısı önüne hiçbi araç sığamayacağı için parkedemez , hemde sizin kafanız rahat olur.gündüzden bu şahsın aracı park halinde değilken ?öyle bi alan , boşluk yokmu?
Bizimde kapının önüne park ediyolar,bi kaç kere kavga ettim yok çare olmuyo annem üzülüyo vs. Geceleri gelince bana yer kalmıyodu,bende onların arabasının önüne çıkamayacakları şekilde park etmeye başladım gelip beni evden çağırıyolardı,bende her defasında hiç bişey demeden çekiyodum arabayı çıkıyolardı bi zaman sonra bana yer bırakmaya başladılar şimdi sürekli tek arabalık boş yer olur kapının önünde kimse girmez oraya. :D
İzmir'de başınıza gelirse, direk olarak Trafik ekibi çağırıp ceza yazdırın, sonrasında bana mesaj yazın yardımcı olurum çekim için.
Yok hocam oyle degil.
Garaj kapisini bos birakacak sekilde millet zaten garaj kapisinin sagina ve soluna araba koyuyor, normal olarak.
Bu adam direk garaja girecekmis gibi giriyor (dik bir sekilde) ve oraya koyuyor garaj girisinin baslangicina. Benim aracim ise garajin icinde.
Yani bir yere cikacak olsam, aciliyetim/hastam olsa (veya illa hastam olmasina gerek yok yani ama diyelim ki var) cikamayacagim...
Yani arkadaslar aslinda merak ettigim su, ben 155'i aradim, hicbir sekilde ilgilenmediler, cekin araci veya park cezasi yazin dedim, park yasak tabelasi yok ise yapamayiz dediler.
Ceza yazmayi/yazdirmayi kim nerede nasil hangi sebeple yapiyor? Veya gercekten yapilabiliyor mu?
http://image5.sahibinden.com/photos/...6162433kts.jpg
Uzaktan kumandalı böyle birşey koymak mantıklı veya kilitli olanları var..
hocam siz garaçın girişine sağlı sollu iki demir direk araya bir adet zincir zincirin anahtarında sadece apartman sakinlerinde olacak oldu bitti. en güzel yolu bu.
Aynı durum bizimde başımıza gelmişti garajda 2 araç var 2 side lazım çok acil iş için, sabah 7 falan bir baktık adam çekmiş arabayı araba yabancı tanımıyoruz polisi aradık vs adama ulaştılar 30-40 dk falan bekledik vs vs adam geldi aldı arabayı gitti.
Hususi bir park yeri ve adam gelmiş dik bir şekilde garajın önüne çekmiş.
Apartman veya site sorumluları kanunen mesuliyet alarak çektirtebiliyor diye duydum. Şahsen ben bugüne kadar defalarca aradım ancak 1 kez olsun çekici göremedim maalum siyasal bilgilerin yanında oturuyorum bütün öğrenci araçları bizim sokakta garajda araçlarımızın arkasında ama 3 4 apartman defalarca aradık adamlar oralı bile olmadı gönderiyoruz diyorlar ama sonuç hep aynı.
Yani bu polisler anca kavga edersek, mevzu cikartirsak, sukunet bozulursa gelecek, anlasilan o.
Insallah boyle seylere gerek kalmadan insanliklarini takinirlar.
Ya paramla duba yaptirdim, uzerine de GARAJDA ARAC VAR PARK ETMEYINIZ yazdirdim, yani hanzolar cok oluyor, elit bir kesim degil, "Garaj Girisidir, Park Yapilmaz" yazarsam bunlar anlamaz, acik acik yazayim dedim. Yine anlamadilar.
Daha da olmadi bir duba daha yaptirip "BURAYA PARK EDENIN (agiz dolusu soylemek istiyorum ama forum el vermez) ........................" yazdirip ikisini yan yana koyarim diye dusunuyorum.
İyi sabır varmış... Helal olsun.
Bu gençliğin verdiği heyecandan mıdır cahillikten midir nedir bilemeyeceğim ama devamlı aynı haltı yiyecek
garajımın önüne çekecek... Valla ben pek sakin kalamazdım.
:icon_tup: aynen,elekronik olanıda var yatıp kalkıyor uzaktan kumandalı ,stres olcagınıza birleşin alın 2 tane tamamdır...
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...59183345/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...59178536/detay
ben park yüzünden kavga ettim 2 yıl mahkemeye gittim sakin ve sabırlı olmak lazım bir anlık öfkeye kapılıp basımıza neler geliyor