abi herşey yasa değil.. şimdi kendi evinin önünde boş yer varken gelip benim evimin önüne koymasın.. Ben bir kere gidip de onun evinin önüne koymuyorm.. Neden? orası ona ayrılmış, burası bana ayrılmış.. Ben gece 2 de çapraz apartmana koyup yürümek de istemiyorum.. İnsanlar tanımıyor olsa tamam.. Ya ben çok düşünceliyim ya da onlar değil.. hani siz hep aynı yere koyarsnız birisi boş olsa bile burası onun sayılır yani başka yere koyayım diye düşünürsünüz.. Dar sokaklar falan değil, aklınızdan geçen sıkışık binalar sokaklar değil.. şehrin biraz dışında oturuyorm ve gerçekten geniş bir alan ama inatla kendi tarafına değil benim tarafıma koyanlar var.. Ben sana ilanı koyayım oradaki alan aklından canlansın.. Benim fotonun çekildiği yer işte balkonun önü.. yanyana 8 arabalık falan.. karşı tarafta da 6 araba sığıyor.. toplam 32 daire var herkesin arabası yok.. ama o tarafta hep boş yer oluyor bizim taraf dolu.. rahat 3 araba karşı taraftan anlamıyorum..
Honda Accord 1.8 ES 2001 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 54052316
Karşıda gördüğün üstü kapalı yerde arkadaşma ait.. Oranın da hikayesi var.. Oraya kışın kimse koymazdı ağaçtan bir şey geliyordu, yazın koyarlardı.. kış boyu arkadaşm arabayı oraya koyar, yazın da hemen sağında ağaçtan böcek yağdığndan oraya kokymak isterler.. kışın zaten orası kötü, yazın sorun yok.. bu çocuk yaz kış arabası kötü yerde kalıyordu.. orayı beraber yaptık babasıyla üstüne branda ve sarmaşık koyduk falan.. 1-2 kere yüzsüzlk yapıp aynı adam ( şu an benm yeirme koyan adam) oraya arabasını koydu brandanın altına, kavga çıkarınca boşken bile girmedi.. oraya bi ben girebiliyorm bi kendileri..
Adam da 60 larında saygıdan bir şey demiyormm ama sinirli anımda arkasına bırakacam arabayı.. Şimdi aklından geçiyor park yeri yokken koyuyordur.. eyvallah.. ama gündüz karşısı boşken gelip bizim tarafımıza koyuyor kendi gözlermle gördm.. neyse çok uzun oldu.. Ben ne yaya geçidine, ne park yasak yerlerine, ne garaj girişlerine koymam.. garaj girişine ucu ucuna bile koymam.. insanlar manevra yaparken bana sövmesinler diye.. gider park yeri ararım.. bu saygıyı gösteriyorsam bunu da beklerm