Sunroof varmıymış.
Irfan yoncalik olması lazım Bahsettiginiz kişi...
Ostim sanayide bir cıkmacı
saglam adamdir ve minikslerin dedigi gibi her turlu kolaylıgı saglar. Cok iyide bir insandir muhabbeti olsun malları olsu 10 numaradir.
KA Style
b16 yı satıp bende k20 yemi gecsem ne ya.
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
inş. tr. yide usa gibi yakın zamanda görürürüz hadi beyler pamuk eller cebleregelsin swaplar
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Anam fiyatlarabak be Swap cenneti olur tr bu adam sayesınde bencede fazlasıyla uygun ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Adam talep'i görüp fiyatı yüklestirse görürüm ben sizi. Bizim vtı lar gibi olmasın sonuda. Fiyatı açısından.
irfanı tanıyorum iyi bi arkadaş fiyatları da iyi alışverişim var yani bi sıkıntı yaşamadık hiç
ECUTECH İstanbul
İrfanı bende tanırımmk2 mine 87 suprası var hatta bitane ama biraz zor çalışıyo
şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadık parça almak konusunda.. 10 tane adnan eder
![]()
offf.. çok ilginç.. neye güvenip alıncak peki? ben şimdi gidip skyline 2.5i alsam.. içini bilmedikten sonra ne anlamı var, kol çıkardıysa ya? yatak sardıysa veya üst kapak-blok rektefiye kurtarmazsa? darmadumanda çıkabilir... o zmn nolcak 6000ytl? eğer herşey normalse, yani 7000de harcarım, 14000$ da... bizlr ca18det k20 veya b16lara neler harcıyrz.
arkadaşlar konuda bahsi geçen (Myth06) yani irfan benim motorlarla ilgili detaylı bilgi verebilirim arkadaşlar yazmış buraya zaten numaramı,bende sizler gibi mod merakımdan deli paralar harcadım onun için kimsenin 5 kuruşunun heba olmasını istemem motorlara verdiğim güvence yani muayyer terimi açıktır sanayi dilinde motorun çalışması ve üzerindeki aksamların problemli olması halinde bütün sorumluluk bana aittir![]()
dedım bu cocuk delıkanlı die
KA Style
iştahım kabardı ağzımın suyu aktı :S pug 206 ya k20 koyan 1 hollandalı biliyom bide biz mi olsakumarım bu fiyatlar korunur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
gozlerımı ovusturdum valla dogrumu fıyatlar dıyesatılık a3 var arkadaslar, kasası temız herhangı kasa bı cıvıcle takas olur
bu arada mk4 supra twın turbo dedıgımız 2jz mı?
şimdi ben bitane ae86 bulsam we bide 2jz siparişi wersem swap için neler almam lağzım ek olarak=)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)