güncel çekelim.
izmir istanbul arası jantlarımı göndericem , ege ulaşım ile konustum irsaliyesiz gönderemiceklerini söylediler. varmırıdır uygun yolu bilen veya tanıdığı olan.
güncel çekelim.
izmir istanbul arası jantlarımı göndericem , ege ulaşım ile konustum irsaliyesiz gönderemiceklerini söylediler. varmırıdır uygun yolu bilen veya tanıdığı olan.
hocam çevrenizde kargo firmasıyla antlaşmalı şirket varsa çok uyguna gidiyor. Ben Ankaradan-Elazığ'a 17" jant lastik yollamıştım sonra merak ettim alan arkadaşı aradım 39 tl gibi bir tutar söyledi çok şaşırmıştım. Ama kargo adresi bir firma ismiydi.
Anlaşmalı kargoyla İzmir/Urladan İstanbul Avrupa yakasına 17" 4 jant+lastik 80 TLye geldi 1-2 hafta önce. Sürat kargoydu sanırım.
izmirden ankaraya jant gelmişti bana 40 TL verdim ambara...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Osmaniyeden Beylikdüzüne ptt kargoyla 50 küsürlü bi fiyata göndermiştim 4 adet 16" jant lastiği
sanırım ptt kargoda mesafe ücreti değiştirmiyor o civarda gönderebilirsiniz pttyle
Trabzon Ankara arası 4 adet golf 4 jant lastiğini 75 tl yolladım ptt kargo ile, o mesafe arasında yarı yarıya değişir diye tahmin ediyorum
kargoyla anlaşması olan bi jantcıdan rica edin o zaman çok uyguna gider. istanbuldan giresuna 4 tane 195 45 16 lastik 24 tl ye gitmişti en yakın tarihte
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)