User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
103 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kardeş için ilk araba 4.7 ChEerokee alınırmı?

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kardeş için ilk araba 4.7 ChEerokee alınırmı?

Kardeşimin d.gününe 1.5 ay kaldı üniversiteyi kazanmasından dolayı yaptığımız bi anlaşmadan ötürü artık küçük beye araba almamız gerekiyor Kendisi ben neden antalyada kaldım ozaman başka şehire giderdim bir an önce arabamı alın hatta artık siparişi verin arabalarda sıra bekleniyor diyor çip

İlandaki araba yakın bir tanıdığımızın oldukça temiz kardeşiminde jeep lere ilgisi var baya 0 arabadan vazgeçebilir bunun için. Sizce bu araç 93 doğumlu birine ilk araba için alınırmı. Kronik sorunu varmıdır. Tüpte nekadar yakar. Araç hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.

Aslında ne yakacağı pekte önemli değil pederin mantığı ben ayda bir depo doldururum geri kalanı harçlığından vereceği için çok yaktığından fazla gezemez en azından sürekli çıkmaz

2000 Jeep Grand Cherokee 4.7 30.000 TL Galeriden satılık ikinci el - 67414012
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öğrenci adam buna yakıt alabilirmi onu düşünün bence sonra vergisi falan baya yüksek olur
    RACE WERKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam almazdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atiker sıralı lpg var üstünde ne yakar işte merakım o?
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhtemelen benzinle gezen binek bir araba kadar yakıyordur lpg de bile
    RACE WERKS

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesiniz genclik hevesi diye cok gazcıysa bununla takla atar . sakin kullanmıyorsa sakın almayın tepkileri normal arac gibi degil. ilk arac icin bence mantıklı bir karar degil .
    lpg de min 45 kurus yakar.
    Konforludur ,saglamdır. hatta suspansiyonu cok yumusak oldugundan fazla esneyip rahatsız edebilir.
    benzinlilerde kronik bir sorun duymadım.
    arazi performansı oldukca iyidir.
    üzerinde sanırsam a-t lastik var ve at lastikle ıslakta kolay kolay durmaz.
    klasik amerikan jip ,yavas ve keyfiyle kullanırsa cok zevk alıncak bir arac.
    4.7 v8 kasaya fazlasıyla performans veriyor

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence 1.4 motorlu 110hp yi aşmayacak bir araç alın. 93 doğumlu 19 yaşında birinin altıne güçlü bir araç vermek pek akıllıca bir iş olmayacaktır.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence biraz daha mantıklı dizel bi araba alınırsa daha akıllıca olunur hyundain dizel hb i 30 falan daha mantıklı olmaz mı ya da auris dizel falan 2008 2010 model az kmde başınız ağrımaz en azından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesiniz genclik hevesi diye cok gazcıysa bununla takla atar . sakin kullanmıyorsa sakın almayın
    Allah göstermesin ama katılıyorum bencede başka mantıklı bir araç bakın derim

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O yaştaki biri için pek uygun değil bencede
    EkN garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öyle hızlı kullanan hava meraklısı vs birisi değil. Bizim amacımız işte araba sağlam olsun aklımız kalmasın hemde yakarsa fazla gezemez en azından mantığıydı. Ama daha arabaların tepkilerini fln bertaraf edebilecek bir tecrübesi yok araç taklaya fln meyilliyse dediğğiniz gibi olmaz.

antverse.com

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fazla agir olmaz mi bu jeep bir ögrenci icin. bence daha ekomomik bir arac bakin
    always AT by AT

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceratoniaorg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle hızlı kullanan hava meraklısı vs birisi değil. Bizim amacımız işte araba sağlam olsun aklımız kalmasın hemde yakarsa fazla gezemez en azından mantığıydı. Ama daha arabaların tepkilerini fln bertaraf edebilecek bir tecrübesi yok araç taklaya fln meyilliyse dediğğiniz gibi olmaz.
    bütün harçllıgı ile yakıt alırsa aç kalır orlarda bencede ögrenci icin fazla bi arac

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kia hyundai vs alınca da gazlar gazlayacağı varsa onun için alınabilir en azından sağlam olsun allah vermesin kötü bir durumda en azından güvenlik tercihine bakın

öte yandan 93 doğumlu üniversiteli genç için araba almak hatta lüx bir cip almak ? ne kadar mantıklı bilinmez

EgemeN. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceratoniaorg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hız meraklısı olmasa bile hevesten dolayı basacaktır zaten ki bu da normal Direksiyonu vs. nasıldır bilmediğim için birşey diyemem ancak bence basarsa bile kontrol edebileceği birşey alın

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk araba olarak fazla agir kacar yakit vergi guc vs her acidan.
    Ama genel olarak bu kasalarin suspansiyonuna hastayim tam american yumusacik

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hafta sonu izlenimimi yazıyım aynısı ile bursaya gittim pederin araba ile uzun zamandır kullanmıyordum Atiker sıralı sistem ile hafif dokunuşlarla tam 500 yakıyor cihaz.Şu anda tam 100 lirayada tankı doluyor.Kardeşin için söylüyorum eğer takla attırmaz ise gerçekten çok sağlam araba aklınız kalmaz o konuda bir çok arabayı ezer o kdr eminim.Arkadaşların dediği gibi şehir içinde çok zewkli alt devirleri çok kuvvetli muhtemelen bir ışıktan bir ışığa çoğu zaman gaz açıcaktır arabanın ilk 3 vitesi çok zewkli gerçekten.Dezavantajları yagmurda köşe dönerken dikkat etmek lazım 4 çekerinde verdiği ve amerikan olduğundan altlarda dengesiz basmalar arkası güzel kayıyor özellikle sert virajlarda dikkat etmek lazım ***** dana gibi araba toplaması kolay olmaz.
    Bu arada bizim araba 205.000 de ama babama sattıramıyorum aşırı memnun...

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende suan kullandıgım yani ilk aracımı üniversiteyi kazandıktan sonra aldırmıştım babama.
    biran o görüntü geldi gözüme.Evo x yeni cıkmıstı bunu istiyorum demiştim sonra satış müdürü abimiz daha bu araç için çok gençsin deyince beni lancer almaya ikna ettiler 1.5 109ps aldım sonra dışıyla oynayıp birazcıkta olsa evo yavrusu yapmaya çalıştım,bence tam öğrenci arabası ***** üniversitede sürekli olarak arkadaşlarla gezme gibi bir durum var ki ben 2. sınıfım hala yaşıyorum bunu benzin sorun olmuyor Çoğu abinin dediği gibi bende katılıyorum yanlış tercih bence ayırılıcak bütceye göre güzel tercihler ortaya cıkabilir kardeşinize şimdiden hayırlı olsun ama ilk arabası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw gençlerin önünü açın ne istiyorsa alın. Gazlıyorsada alın. Getz alsanız onunla da gazlayacak. Bugün 180 in altında giden araba yok. Kaza yapacaksa yapacak kaçarı yok. Dandirik bir araba ile kaza yapacağına bununla yapsın en azından tank gibi araba.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)