ben olsam 206 1.4 HDI, 206 XS, Clio 1.4 gibi araçlar tercih ederdim .. Jeep bencede uygun değil
ilk araba cherokee olursa ilerleyen zamanlarda ne olur bilemiyorum.![]()
97 modeli var bende , Universitenin ilk 3 senesi kullandim. Lpg filan yoktu. Lpg lude olsa hic tavsiye etmem. Sinifina gore cok guclu makina, kendim icin soyluyorum deli gibi kullaniyordum. Jip in icinde zehir bar sanki insani yoldan cikariyor. Bnce ikinci el temiz bi 3.16i sedan daha mantikli aklinizda kalmaz.
Hacı bence kardeşine o aracı almakla büyük bir hata yapıyorsun.Bence o araç kardeşine bile bile çok fazla ve hesabı kitabı çok büyük bir araba maddi durum iyiyse alınabilir.Fakat kardeşin için araç önerebilirim.Bmw e36 3.18iS(Yedek parça ustası,vergisi,modifiyesi,şuyu,buyu bakımında çok karlı bir araba 3.25te olabilir karar sizin)
Nissan 200sx s13 kasa bol bol drift adrenalini yaşar![]()
bizimki 400.000 civarı yakıyor lpg 2.30 tl yakıt aman aman zorlamıyor ama hergün 100 km kullanılacak araçta değil bence...
sesini duymak için gaz basılır bu aracın homurdanması harika![]()
vallaha bunlar makasa falan gırsen atar arkasını yolda tutamaz.ve asırı sekılde yakıyor bu araclar km si oldukca yuksek oldugundan tup falan fayda etmez yakacagı en az 450-500 dir haberınız olsun.bence 30 bınlıraya cok daha ıyı araclar var yani.
evet, işte bu. ne alırsa alsın bu abiyi tebrik ediyorum... herşeyin ötesinde böyle abilere ihtiyacımız var. ulean bi abim olsaydı da ensemi patlatsaydı. bak hüzünlendim yine...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
arkadan itişli bir araba kesinlikle olmaz bu seferde yan vercem olayı başlar çok uzun süre bmw sahibi olmuş bir aile olarak zaten peder bey hayatta düşünmez. Dediğinizde çok doğru arkadaşlar ortaklaşa alır doldurur yine gezer gezecekse o yüzden çok yaksın az gezsin mantığı tamamen yanlış olmuş olur. Bahsettiğiniz kadarıyla da devirme riski fln fazla olacağından bu araç dediğiniz gibi doğru bir seçim olmayacak gibi. Tekrar çok teşekkürler
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
peder beyin benziliği var ise düşünmeden alın. Araba merakı varsa BIS'te alsanız oynayacak ya da basıcak.
Ama ekonomi bu arabada LPG ile olur diyorsanız yanılıyosunuz
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Kardese alinir alinmaz bilmem de bu arabadan bir arkadasimda var acayip zevkli, birden kukruyo ve gercekten birden hizlaniyo, her defasinda ben kullaniyorum bulusunca ve gidicemiz yere yolu uzatip gidiyorum
Edit : Bununla kardesiniz hevesini alincaya kadar cok benzin parasi verir Tr de niye derseniz bi turda atiyim dusuncesi aklindan cikmaz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)