ön sisler +5 hp
arka sisler +8 hp
diye duydum ama doğrumudur? :D
Printable View
ön sisler +5 hp
arka sisler +8 hp
diye duydum ama doğrumudur? :D
Neden her konuda belli kişilerin yorumlarına göre konu devam ediyor? 106 sisleri zaten yere bakıyor arabada basık sis farım var yakarım arkdas ister sarı takar ister mavi ister mor kimsenin malına canına kasdecek bi durum yok abartmayın laf olsun diye konu açmayın.
istediğiniz kadar yere ayarlayın..
xenon taktığınız sürece o ışık patlıyor..
hem sis farlarını nasıl yere doğru ayarlıyorsunuz? Tamponu mu aşağı indiriyorsunuz :)
arka sis farı da ön sis farı da gözümü alıyor. İnsanları rahatsız ediyorsunuz. Hakkaten apaçisiniz yahu.. Milletin ettiği küfürler kadar var.. Yarabbi şükür mode on.. Hala çatır çatır yazıyorsunuz ya.. Pes..
Çukur göreceksiniz diye insanları yolda giderken anlık kör ediyorsunuz.. Başkası kaldırıma çıksın, başkası yolu görmesin ağaca bindirsin, ama siz yoldaki çukurları görün.. Nasıl bir kafa yapısı bu?
Normal farla görünmüyor mu çukurlar.. Biraz mantıklı bahaneler sunun.. Çok acemice oldu..
Ön sis farları rahatsız etmiyor diyenler bunlar nasıl rahatsız etmez??
http://img810.imageshack.us/img810/4317/12472217.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/615/son15.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/9021/mspcsiskm0.jpg
Şahsen kendi aracımızda Jetta doğuşun pasifleştirmiş olduğu özellik var, DayLight istesem onu açabilirdim kendince direk sis farını otomatik açma var. Böyle bir özellik aracın kendi Orjinalinde varsa ve ben açtırsaydım Yinemi küfürler havada uçuşmuş olucaktı ?
gözümü almayana laf etmiyorum ama gözümü alıcak şekilde ön arka sis yakanada sağlam saydırıyorum :)
hazır istanbuldasın sis farlarıma yakından bakmak ıstersen buyur gel gör gozunu yorarsa dile benden ne dilersen al sana açık çek konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun ampulu ters takarsan sis aşagı bakar ve yerden yukseklıgı 6-7 cm olan sis nasıl olucak ta gozunu alıcak anlatırmısın emeklıyerekmı gıdıosun sen yolda?
Valla bende aracımda gece gündüz park sis giderim kesinliklede arka sisi yakmam, hatta ön sisler öyle bir alışkanlık olmuşki en son ne zaman farlarımı yaktığımı hatırlamıyorum. Bilincli bir oto kullanıcısi olduğumu düşünüyorum ve ilk aldığımda far ve sislerin ayarını yaptırmıştım. zaten aracımda basık sayılır o yüzden sislerim kimseye zarar vermez veremez. sis farlarını gündüz yakmamda dikkat çekmesi için. çünkü şirket araçlarını falan kullanırkende gece gündüz mutlaka farlarımda açıktır. Koca koca firmalar boşuna gündüz farları ile araçları yollara çıkarmıyor gündüz farlarıda en az sis farı kadarda aydınlatma sağlıyor.
Benim saxonun sis farlarının montaj yuvalarının vida aralarına 2şer tane pul taktı serviste eleman sis farları gerekli seviyeye kadar ayarlanmış oldu. bundan önceki clio aracımdada sis farlarında normal fardaki gibi ayar vidası mevcuttu. hatta eklediğin fotodaki megane II araçtada sis farı ayar vidası mevcuttur. yani yeni bir çok araçta sis farları ayarlanabiliyor ayarlanamasada ayarlamak isteyen bi şekilde benim gibi ayarlayabiliyor. Biraz kafayı çalıştırmak lazım
Çok yazdım, sildim. Sonunda bu olayda hedef kitlenin laftan anlayacak yapıda olmadığına kanaat getirdim... Alenen küfür edilirken bile üzerine alınmayan adama ben burada sis farına xenon ampul takılınca isterse 90 derece dik bir şekilde yere baksın, yine de göz alacağını anlatsam saçlarım ağarır, yine de o anlamaz... Allah bazısını geniş mezhebli yaratmış. Yapacak birşey yok...
Sis farı görünce agaca direğe falan çıkanlar varsa aşağıdaki resmi yolluyorum. Tavşan flnda olabilir. Ben kimsenin sis farını görüp takla atmadım arka sisler (BAZI ARAÇLARDA) gerçekten rahatsız edici. Ön sislerde sadece takisicilerin fln taktığı ayarsız dandik markalar dikkat dağıtabilir.
+ Göz muayenesi.
http://img411.yukle.tc/images/8938Cat.JPG
Engin abi ben yazdıklarımdan ve kendi aracımdan sorumluyum göstersene benim aracımında bu şelikde yanan farlarını bakalım göz alıyormu?Tamam ben apaçi yok demiyorum ama ben kendimden sorumluyum ve kendi aracım beni alakadar eder.
o fotoğraflardaki megan ve citroen nedir ya fotoğraftan bile kör etti
Sis farina agir soverim, hele arka sis tadindan yenmez. Sis fariyla cukur gorebiliyor ve normal farlarla goremiyorsaniz gozlerinizi kontrol ettirin. 7-8 senedir basik araba kullaniyorum sisimi de acmiyorum ama cukurlari gorebiliyorum. Eger girersem ya dikkatli degilimdir yada sohbet kivaminda bir yolculuk yapiyorumdur.
Ama heleki, normal farlari ayarsiz sekilde yukari bakanlar varya.. Ne kadar yaratici oldugumu tahmin bile edemezler ;)
Xenonların çok kaliteli olduğunu falan mı düşünüyorsunuz siz ? Sis farında xenon olan herkesin farı karşı tarafın gözüne sıçıyor e haliyle sövülüyor.