sis farım yok ön tarafta
arka sislerimde parka baglı dusuk watt ampul ıle :)
Printable View
sis farım yok ön tarafta
arka sislerimde parka baglı dusuk watt ampul ıle :)
Araba kullandığım zamanlarda ön sisleri kullanıyorum ,arkayı şartlar gerektirmedikçe kullanmam .
:D arka sislerde cakar baglı ... on sıslerımınde ıcı kararmıs zenon olmasına ragmen gunduz farı gıbı yanıyoo :D guzel gorunuyoo ... goz almıyorum ama
Bu konunun tam tersi açılmıştı. Forumda aratılırsa bulunabilir. Hatta herkes veriştirmişti özellikle arka sis farlarını yakanlara.
Bak sis farını açıcam dedim dedim bak neoldu şimdi. :)
sis farı ve american parklar gece gündüz yanar standart :D
Ön ve arka sislerinde birini açıp gözümü alanlar çok pis küfür ediyorum trafikte denk geldiğimde . Kimseyi düşünmeden sizde devam edin yakmaya
Ön/Arka sis farı yakanların (hadi en soft halini yazayım) kulaklarını çınlatıyorum, baya dümdüz gidiyorum diyen baya kişi olmasına rağmen hala, "evet ben de açıyorum" diyenlere hayret ettim.
Ben sis farım açık geziyor olsam buraya hala yazmaya utanırdım yazamazdım..
Onde sisi olmadan arka sisini yakanlara guluyorum onun disinda arka sisin gereksiz yakilmasi gercekten rahatsiz ediyor...
On sisler yine de bi derece kabul edilebilir...
ön-arka sislerini gereksiz yakanların kulakları itinayla çınlatıyorum bende..
arka sis yakanlara uzun yakan arkadaşlara tavsiyem, takip mesafesini o sisleri yanan arabanın kıçına girerek değilde biraz boşluk bırakıp bütün aynalarından yansıtacak içini aydınlatacak şekilde takip mesafesi bırakın, ben öyle yapıyorum zevkli oluyor , tavşana bağlıyolar :D
Utanilcak bi durum oldugunu sanmiyorum abi bunu yazmak icin...
Ben evet aciyorum diye yazdim ama genelde işimden dolayi sabah karsi gittigim icin eve,caddeler bos oldugunda aciyorum trafikte tabiki de acmam.
hangi durumlarda kulak çınlatıldığını herkes biliyor.. Sen ne zaman açılıp açılmayacağını biliyorsan ve üzerine alınmıyorsan sorun yok zaten. :)
Hani burada insanlar baya açık açık yazdığı halde, park + sis le gezip, üstüne bir de "evet ben öyle geziyorum" diye yazıp gevrek gevrek gülenlere şaşırıyorum demiştim.
Ben öyle olsam, herkes açık açık "iyi niyetlerini" yazdığını söylese, ben buraya sislerim açık yazmaya utanırdım. Benim meşrebime sığmaz bu..
Herkes farklı tabi..
arka sis yakanlara selektör atıyorum 3 -4 kere sonra dibine girip yakıyorum uzunları delirene kadar öyle gidiyorum. Sonra önüne geçip bir kaç kere arka sisimi yakıp söndürüyorum beyni basarda belki anlar diye.
İlk iş sis farı yakmak değilde emniyet kemeri takmak sonra sisleri yakarım :)
Gündüz değilde. gece yakanlara anaa avarat kufur edıyorum........
Zuhaha aksam benimde hep sislerim aciktir o olmayincaa kendimi eksik hissediyorum
Sisleri çok ağır kar yağışlarında ve sağanak yağmurda kullanıyorum.Çok nadirdir bu.
Saygı duyulacak bir durum değil bence.