Ben sadece farları açarım onlarda orjinal xenon olduğundan problem teşkil etmez ,ama farını açmayıp sis farı ile gidenler fazla abartıyorlar bana kalırsa ....
Printable View
Ben sadece farları açarım onlarda orjinal xenon olduğundan problem teşkil etmez ,ama farını açmayıp sis farı ile gidenler fazla abartıyorlar bana kalırsa ....
önlerde sarı sislerim mevcut ayarlı yere bakıyorlar. farlarımı kapatıp orta şeritten 60-80 arası giderim hep:D (göz almıyor) denendi.
arka sislerini yakanlar trafik yapmak içinmi yakıyorlar yoksa fantazi olsun diyemi bilmiyorum:D
uzun siz park iç aydınlatma ne varsa yakar götünden giderim
bravo...
"sizlere çok ağır" tebrik ediyorum...
arka sis = online ;)
ön sisler neysede arkalar can alıcı oluyor..bende uzunlarla gidiyorum öyle gidenlere...yol vermek zorunda kalınca yanından gecerken bakışıyoruz öyle yumuşak yumuşak..bu arada söylemeden gecemicem son model mercedeslerin fren ışıkları ne öyle ya..
gündüzleri gündüz farı niyetine acıorum sisleri aksamları kapatıyorum. denemedim ama gündüz göz alırmı acaba?
arka sise gereksiz açılmasına karşıyım ön sisler yere baktığı sürece yaksınlar sorun değil farları kapatıp gezmek için sisleri yukarı kaldırıyorlar birde
:icon_tup: hahahahah :)
anlam veremiyorum gereksiz aracın ön ve arka sislerini yakanlara başımı ağrıtıyor uzun mesafede dikkat dağıtıyor vsvs ...
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-yakanlar.html
normal farlar yanarken sis farlarının acık olması acık hava şartlarında size güç kaybı olarak geri dönecektir yahu :) sisli havada zaten bunun hesabı yapılmazda.. :)
arkada sis yok arabamda önlerde var sarı renk yerin dibine bakıyor resmen ona rağmen nadir kullanırım .arka sisi yakanlarlada pek haşır neşir olurum taciz ederim kapatması için belirtirim anlamazsa önünü keser kapattırırım hiç tahammülüm yok
benim sislerde akıllı maşallah, dönüşe duyarlı kör noktaları aydınlatıyor ayıptır söylemesi:D
arka sislerimide bana gereksiz selektör yapan olursa, gözüne açıp kapatmak için kullanıyorum bi tek.
arka sislerim hiç yanmaz ön sislerim gece yanmaz gündüz hep yanıktır...sis farsız araba alırsam dayanamam sis takarım...buda hayattaki tek kötü alışkanlığım..
sisi ve merceksiz xenonu açık gelene çok ağar küfür ediyorum arkamdan geliyosada sis farımın camını kırdım fener niyetine yansıtıyorum çok dayanabilen olmadı tavsiye edilir :)
Akşamları yakarımm
zaten beyaz yanan sis farının sisdede en ufak faydası olmaz zararı olur sis farı fog light 3000k koyu sarıdır sarı renk dumanı delen tek renkdir beyaz tam aksine sisde iki katı fazla sürücünün önüne duvar çeker sis beyaz sis farı beyaz :D siz düşnün artık..
Gerekli olmadikca arka sis farlarinizi yakmayin. On sis farlariniz karsi tarafin gozunu almadan sisli havalarda yolun kenarlarini aydinlatarak kaza yapmanizi engellemek icin tasarlanmistir. Arka sis farlariniz ise siz farkedilin diye goz almak icin tasarlanmistir. Siz boyle yapinca envayi cesit ve fantazi dolu kufurler yiyorsunuz. Yapmayin :)