Sonradan gormelik boyle bisey iste arkadaki sis farına saplayım eksik beyinliler
Printable View
Sonradan gormelik boyle bisey iste arkadaki sis farına saplayım eksik beyinliler
Sis farlarının ayaklarıyla oynamak daha makul duruyor :)
Hem önde hem arkada sis farım yok :( gerçi çok şikayetçi degilim :)
ben cok gozumu almadıkca ne on ne arka sıs yakana kufretmem nadırdır sovdugum trafıkte hep yapıcı olurum yol verırım yol alırım zorla kımsenın ustune kırmam hatta ome_rs herkes snn gıbı araba kullansa trafık kalmaz der.sıs farlarını yakana kadar cevreye saygılı olmayı ogrenmek lazım ne anayollar trafıkte herhangı bırının yada bnm herkes kendını arabasıyla yoldan gecen bı mısafır olarak gorse babasının malıymıs gıbı davranmasa sıkıntı kalmaz en basta saygı
Benın sislerim de yanık ama göz alıcak sekılde deıl stoplarım bıraz kısık yanıyor ondan dolayı böle açık hep
çok gereksiz buluyorum ne anladıklarını çözebilmiş değilim kaldı ki o arka sis farını yakmıyolarmı beni benden alıyolar ...
Ön sis farları pek göz almıyor ama arka sislerini yakanlara etmediğim küfür kalmamıştır herhalde öncede indirip dövüyordum şimdilerde söndürene kadar uzunları sokuyorum gözüne buda etkili oluyor.
arkalarda sorun olmayacak, cunki stoplardaki sis ampul yuvaarina park ampulu takacagim..
parklar ne kadar yaniyorsa sislerde o kadar yanacak arkada..
ama on taraf icin kafam karisti biraz..
adam surekli acip gezecek bunlari biliyorum, o yuzden bi care bulmam lazim..
cok irzina gecersem on sislerin bu seferde gercekten sisli havada ne yapacak isin birde o kismi var..
sis farim yok :( arkadakinide yakmiyorum çok kötü görünüyor :(
erdem sis farını ayarlı alırsan(muhtemelen orjınalleri ayarlı) big tampon balon tampon adı herne ise ondan taktıysan.
ayarını yere indirirsen hiçbi sıkıntısı kalmaz.Far ayar makinesi olan bi ustaya gıdıp orjınal halinden 2*3mm aşagı ındırt en basit cozum bu gozukuyo..
hafif akşam karanlığında daha farları açmaya gerek yokken park sis gezmeyi severim :)
Yanlış anlama ama daha avatardan senin sisler gözümüzü alıyor :D
Allah yardımcısı olsun karşındakine :D
himmm...
sisler ayarli degil, cunku orjinalden farkli smoked bi sis..
ama sorun degil, ben en iyisi bi cift sis ampulu alip dediginiz gibi far ayari yapan bir yerde arabanin (lanet olsun ki yine) altina yatip ayaklardan egerek ayarlayim..
sorada atlayim mercedese dus la pesime diyim kardese, pespese biraz dolanip bakalim..
ondekini rahatsiz etmeyecek bi ayara gelir sanirim bu sekilde..
deneme yanilma..
Bazen ole bir gozumu aliyorki bu sisler artik elimi tutuyorum isigi kessin diye..karanlikta gunes etkisi yapanlar var misal pug serisi arka sis iyi cakiyo tam ortada adamin gozune gozune
bende sadece sisleri yakanlara fena sinir oluyorum arkaları yakanlar zaten direk 1 ton küfür yiyor:D
sis yakmak tamamda, normal farları södürüp sadece parkları yakıp üstüne bide sis yakmak nedemektir? hemde gece vakti, akıllarına tüküreyim!!!! bide arka sisi yakanalr var onlar ayrı bi dünya zaten....