User Tag List

Sayfa 8/8 İlkİlk ... 678
135 sonuçtan 134 ile 135 arası

Konu: Geçen motorsikletçi arkadaşlar vardı..

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koso göstergeden ben almıştım takmak nasip olmamıstı Er6-n de güzel fikir aslında haricinde ninja 250r derim ben. Bu arada bilmiyorum bana mı özeldi ama 32.000de sattım 15.000 de aldım sadece lastik ve zincir değiştirdim. Hiçbir arıza vs yapmadı. Ha yedek parçadan kasıt grenaj felansa en son kawasakide siparişle hızlı şekilde istediğini getiriyordu diye hatırlıyorum

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan'S2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla daha performanslı göreceli bir kavram. 250lik motor yavaştır 2 250 liği kıyaslamakta gereksiz bence ***** performanssa dert zaten 600 alman lazım. 250 likte önemli olanlar rahatlık, kullanışlılık, yedek parça fiyatı ve bolluğu, garanti. Hız konusunu ben bunun içine dahil bile etmem. Ama dediğim gibi gaza alt devir bastın diyelim araç sollayacaksın o konuda cbr daha iyi. 250likle 150 üstünede çıkma zaten bence gerek yok o yüzdende bana göre top speed gereksiz bir kalem 250 likte. Bütün disiplinlerde cbr önde olur yalnız hız konusunda ninja bir tık üstte olur. Bu arada sıfır mı alacaksın 2. el mi?

top speedde pek fark yok ama dediğim gibi çogu motorsiklet forumunda kawasakinin gözle görülür daha performanslı oldugu yazıyordu hondaya göre..Zaten honda 26hp kawasaki ise 33hp , kawasaki çift silindir honda tek silindir.

0-100
    Kawasaki 7,7 sn
    Honda 8.5 sn

Ki bu bile 1 saniye buyuk farkdır bence.. copy paste yaptım motorsiklet forumdan şöyle demişler mesela

""250R serilik bakımından cbr 250den çok daha iyi ve büyük.kalıplı biriysen cbr 250 yi tavsiye etmem. uzun süre kullanıcam diyosan 2000 tl farka değer""

ama hondanın artı yanları parçasının daha ucuz oluşu , daha az yakması , fiyatınında 2000 tl gibi daha düşük olması.. Dediğinde dogru 250 liklerde çok fazla hıza takılmaya gerek yok. Ama tip olarak da kesinlikle kawasaki..

Honda:

Kawasaki:

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)