töbe bismillah başka bişi zannettim dedim noluyo :D
Printable View
töbe bismillah başka bişi zannettim dedim noluyo :D
Adanaya gidiyorum mersinden , yan gözde duruyordu biber gazı cd ler gözlüğüm bozuk para vs var.. Bişey aradım o gözde elimle karıştırdım karıiştırdım böle yapış yapış yağ gibi bişey geldi ama otu b.ku oraya attıgım için irdelemedim fazla , otobanda da hızlı gidiyorum , elimle gözümü bir sildim.... allahım anında bir yanma.. burnum akmaya başladı hemen yavaşladım su yok arabada durucak yer yok.. Silecek suyunu gözümün içine içine sıktım... Gözüm yumurta gibi şişmişti hiç unutmam.. kısaca evet sıcakta akıtıyor dikkat edin.
herhangi bir aramada polis kontrolünde, güvenlikte filan sorun olur mu?
bayanların çantasında bulunması durumunda sorun olur mu?
ismi de gven veriyor nato :) kuzey atlantik antlaşması teşkilatı :D
Benim arkadaşın arabasında yol vermedik diye ışıklarda camımızı yumruklayan siyah Range sahibi bi abimizin ağzının içine ve gözüne sıkmışlığım var :) çok işe yarayan bir şey arabanın içinde kesin lazım. Ne zaman aklıma gelse alıcam diyorum sonra yalan. Nerden alıcaz?
Bende Bursada maç yüzünden olaylar çıktığında bol bol biber gazı yemiştim. :D Hatta dengesiz arkadaşım biber gazını alıp cebine koymuştu hatıra olsun diye iyice yanmıştı gözleri kapalı giderken ağaca falan çarpmıştı. :D Yani,eğer sıktıktan sonra sıktığınız kişi yürürse ağaca,duvara,direğe çarparak ağzını burnunu dağıtabilir. :D
Kadikoyden kadikoy pasajindaki askeri malzeme satan yerden almistim.Donuste trende yanlislikla fislatirken takili kaldi herkez oksurdu kufurler havada ucustu ilk durakta vagon degistirmistik:D
Bu biber gazını bir minibüs dolusu araçta karting'e giderken fırlama bir arkadaşımız sıkmıştı...
Sonuç kaçınılmaz..
Hissettiklerim : Önce toza girdik sandım alerji yaptı herhalde dedim ama 1 sn sonra acı son :D
nato olanlar baya bı kalıte ... askerde tuvalate gıren arkadaslarımızı kapının altından sıkarak saka yapardık :D o hal o acı ve kahkahalar paha bıcılmezdı nasıl cıktını sız dusunun :D ne için lazımdı...
bizimde öğrenci evinde bi kız arkadaş sıkmıştı "bu ne ya" deyip
direkt yüzümüze doğru yapmamasına rağmen odada duramamıştık hatırlarım boğazımda örümcek ağı gibi kalmıştı
özet işe yarıyo :D
15-20 gun once trafikte bi polisle tartisirken sordugum soruya cevap veremeyip hazimsizlik yapti bosaltti biber gazini suratima. Bende o aciyla kendisine daldigimdan tatsiz olaylar yasamistik.
Kesinlikle cok etkili, biber gazi yemektense dayak yemeyi tercih ederim
ya nerden alabiliriz bu nato biber gazından bilen var mı ?
Yanlış bilgi vermiş olmayayım ama av ürünleri satan ve koçtaş v.s gibi yerlerde gördüm diye hatırlıyorum.
hanım annesının cantasını karıstırırken uzerınde nato yazan bısey bulduk mınıcık deodorant gıbı ulan bune kapagına sıkalımda kokusuna bakalım demeye kalmadı yarım saat pert olduk hayatımız karardı
ben de alıyım bunlardan ya koçtaşta var mıdır ki.. köpek gezdirirken ciddi sıkıntı oluyo bıktım değnekle gezmekten :S
en kısa zamanda almak lazım arabada dursun :)