sıkarken rüzgarı hesap etmek lazım ben bi kere denemek için balkonda sıktım rüzgarla evin içine doldu :)
Printable View
sıkarken rüzgarı hesap etmek lazım ben bi kere denemek için balkonda sıktım rüzgarla evin içine doldu :)
başlığı Biber Gazi diye okdum yeminlen :D sonra baktım gerçekten öyle yazıyomuş :D
:D çok sıkmaya bile gerek yok anlık bas çek o bile tüm odaya yayılıyor :D
bundan 4-5 sene önce olması gerek tam yılını hatırlamıyorum ama beşiktaştan vapurlara binip fenerbahçe galatasaray maçına gidiyorduk tabikide polis biz galatasaraylılar için iskelede önlem almış bekliyorlardı.Neyse vapur geldi yanaştı tabi bizim apeaçiler hemen atladı polisin üzerlerine felan :) bizde indik vapurdan otobüslere binip stada gidicez tam yanımda da erdim abi vardı yaşı 45 felan polis biber gazını sıkmaya başladı ama deli gibi sıkıyorlar biber gazını işte tam o anda bizi yerlere yıkan tarihi cümle çıktı erdim abiden ''Ya amirim hep biber gazı hep biber gazı a.k bunun çileklisi muzlusu yokmu azda ondan sıkın'' :) :) o günü hayatta unutmam.
arkadaslar bilfil 3 sene bu meretin alımı ile ugrastım. Simdi onemli noktaları anlatayım. Mercandan yurduma dagılan meshur natonun 4 cesidi vardır. 1 tanesi orjinal, digerleri cakma ve Antep ile izmlr de yapılıyor. Bunların cs gazı olanı var oc gazı olanı var, genelde cs daha ucuz. Toptan fiyatı orjinalde 3,5 tl civarı, cakmalarda 2 tl. Ayırt etmesi cok zor sıkmadan ama bi kac noktadan yakalarsınız, onlar da kapagın agzı 3 kanallı ise ve plastik kalitesi iyiyse, altındaki rakamlar stampa ile basılmıs gibi durmuyor temiz duruyorsa muhtemelen orjinal üründür. Satısı konusunda en az 10 kere ifade vereni biliyorum, tekzen gibi catır cutur faturayla satanınıda. Bunlar kalıcı hasar bırakmayan kimyasal silahlar grubuna giriyor. Kullanımı nefsi mudafaa altında sıkıntı yaratmaz, tabi adamda astım vs varsa ondan dolayı taklaya gelirse konu ayrı
ben denemek icin astra hb icine sıktım gün boyu gözümüz yandı cok lanet birsey
eşimde nato marka olanı var.
2-2,5TL gibi birşeye satılıyordu.
Valla sıkışık trafikte e5 te bizzat sahit oldum olaydir bu. Hyundai l100 de 4 tane dallamadan biri tek basina olan bayan sürücüye laf atti, diğerleri haldir haldir kadına iş oluyolardı. Kadın 20 mt sonra minibüsün önüne geçip durdu indi arabadan sürücü tarafına gelip camı açtırıp elindeki şişeyi sıktı iceriye. Açık olan camdan iceriye de o ettiğiniz küfürlerin hepsini annelerinize iade ediyorum dedi geçti arabasına kilitledi kapıları. Dallamalarin hepsi pert,çektik bizde sağa izliyoruz elemanlar teker teker dışarı attı kendilerini yerlerde sürünüyolar kadında arabasında oturdu öyle bekledi bekledi gitti.
Birde son kullanma tarihlerine dikkat edin beyler , o anda sıkarsınız etkisiz olursa veya gazı kaçtıgı için sıkamassanız hemen topuk mode on :D :D
Piyasaya ilk çıktığı zamanlar alıp bağışıklık kazanalım diye birbirimize sıkardık :) Etkileri şu şekilde:
Gözleri aşırı derecede yakar,boğazınızı yakar,burnunuzu yakar,derideki gözeneklerden de girdiği için temas ettiği bölgede acı verir..Ama bi süre sonra hakkaten alışıyo insan .
Ayrıca kendimizden başka sıktığımız kişilerin yorumları hep aynı oldu, "dayak yeseydim daha iyiydi" .
biber gazının etkisi varmı bilmem ama yorumları okurken gözlerimdem yaşlar geldi gülmekten yıkıldım :D
Nato iyi diye biliyorum ben de.
Alcam 2-3 tane, bi ablaya bi kız arkadasa bi kendime :D
Sıkıp sıkıp döverim lavukları :D
kapalıcarsıda nato satıyorlar tane 10 3 tane 25 tl flan bi arabaya bi anneye bitanede kız kardese sevgilinize esinize paket alın dagıtın valla tek tısı öldürüyo insanı ama astımı olana sıkmamak gerek ölüme sebebiyetten ters köse olurusunuz.
Arkadaşlar NATO lar piyasadaki en adi biber gazı; şöyle açıklayım bir kaç kez biber gazı yedikten sonra ben hapşırmak için sıkıp içinden geçiyorum(ister inanın ister inanmayın). Eğer haydar niyetiyle kullancaksanız av ve polis malzemesi satan yerler var(İstanbul da Bayrampaşa da çokca var) NATO yu almayın derim(NATO nun Gaziantep te üretileni bile var).
Ayrıca biber gazına maruz kalırsanız kesinlikle limon falan hikaye! Yapmmanız gereken tek şey kesinlikle teninize temas etmeyin sadece su sürün hatta yapabiliyosanız hortumla direkt suratınıza su tutun, gözlerinizide açık tutarsanız su tutarken etkisi daha çabuk geçer...
işe yarar kendime sıktım tecrübeyle sabit :)