E46 daha hoş duruyor.
E46 daha hoş duruyor.
Tamamen kendi zevkime gore konusuyorum e39 alirdim. E46 da zaten canavr gibi duruyor.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
yorum yapanlara tesekkurler. e46 nı ılanı yayından kalkmıs ya satıldı ya guncellenıyor. zaten kafam netlesmemıstır. yen ıvergı sıstemı cok yakan cok vergı alcakmıs ıkıncı elde fıyat dengesı ıllakı degıscek. sımdılık beklemeye aldım nakıt satılırsa aracım o zaman daha cok secenegım olcak
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
e46 yı seçerdim ben satarken daha az edilir diye düşünüyorum
e46 3.28ci e39'a göre daha mantıklı, hem kasası gençvari, hem rengi çok güzel hem de satarken diğer seçenek olan 32bin tl lik e39'a nazaran çok daha az zararla ve daha çabuk satılır gibi geliyor...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
bence verme hondayı hondanın zevkide cok farklı
1 Dakkalık Saygı Durusuna Davet Ediyorum Genc Yasta Esini Kaybeden Corabım İcin
yakıt ve masraflar pek problem değilse bu paralara kesinlikle e38 alırdım
e46 benınmde hosuma gıdıyor fakat su yenı vergı sıstemınden cekınıyorum. eskı ve cok yakan arabalardan fazla vergı alıncakmıs.
e46 tam genc arabası heycan verıcı. 5 kasa m teknıkler her yasa hıtap eden arabalar.
dıyorum bu ıkısınıde almayıp bunu alıp m teknık mı yapsam.1 mılyara tampon alsam al sana m teknık. ustune 10000 lıra para verıyorlar bu 528 ıcın. bu aracla da takas yapıyorlar. paylastıgım 3 ılanda aynı galerıde.
BMW 5 Serisi 5.28i 1998 Model 25.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 76374431
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Şuan hondayı neden satıyorsun? performansı seni tatmin etmiyor diye doğrumu?
E39 alırsan aynı duygular ile devam edeceksin!
Adranalini hissedeyim dersen o zaman E46 yı alıcan yada 206 xs alıcan bakıcan dalgana hehe![]()
Bende senin gibi bu sorunun cevabını vermeye çalışıyorum kendi içimdeE39 eğer para harcayabilceksen üstüne kıyamet olur ama ben drift sevdalısı olduğum için daha bi sportif hava ve hafifilik ve motor açısından E46 yı seçerdim galiba.. Sonuçta imajı çok iyi ve yaşıınada daha iyi gideceğini düşünüyorum..
ig: erayender
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)