Bende 1.2 TDI var arkadaşımda ise 1.4, kendi arabama ne kadar bindiysem diğerini de o kadar sürmüşümdür. Kendi aracım 1.2 TDI dan bahsediyim ; Aracımı teslim alana kadar 1.2 gitmez yokuşta bırakır bize gelmez vs. diye düşünüyordum aldığımda gerçekten çok şaşırdım araç sollarken veya yokuşta bu güne kadar hiç utandırmadı beni, Donanım meselesine gelince suanda aracımda 16" jant, orj sis farı yine başaranda teslim almadan önce takılmış olan park sensörü bulunmakta. Bagaj bölmesi torpido aydınlatma vs. hepsini kendim yaptım. Şuan da aracım trendline olmaktan çıktıBenim aracımdaki tek eksik multimedia teyp onu da 500 liraya tamamlıyabiliyorsunuz.. 1.4 comfort ise; Arkadaşlarında dediği gibi deri direksiyon deri vites kolu döşemelerin kalitesi vs. vs. Benim için aldığım araçtaki en önemli özelliğinin az yakıyor olması, vergisinin vs. az olması. Daha aracımı teslim almadan harcadığım paranın üzerine çok az daha koyup 1.6 TDI alabiliyordum zaten. Tamamen tercih meselesi fakat 1.4 ile 1.2 arasında donanım farkı konusunda tereddütte kaldıysanız yakıttan ettiğiniz tasarrufla aracınızı full+full yapabilirsiniz.