Mesut havalar güzelleşti senin yumurcağıda al bigün veya haftasonu olsun atalım arabaya gezdirelim![]()
Mesut havalar güzelleşti senin yumurcağıda al bigün veya haftasonu olsun atalım arabaya gezdirelim![]()
Vorsprung Durch Technik
nısanın ortalarına dogru caddebostana gel snde o zaman yada bırlıktede gıderız dex denıze yumurcakta pesınden![]()
Vorsprung Durch Technik
Yorumunu yeni gördüm
Ajdar şarkı yapınca konu açılmadımı ? Onada itirazın oldumu ? Burası Sohbet alanı. Ahlak dışı paylaşımlar hariç her türlü paylaşımı yapabileceğimiz bir alan diye düşünüyorum.
Konuyu kendi sohbet alanınıza çevirmezseniz sevinirim. Pek net olmayan bir iki yavrunun resimlerini birazdan paylaşıyorum.
Maşallah maşallahyavruyken çok güzeller
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
banane ajdarın yeni şarkısından kötüyü kötüyle savunuyorsun ajdarın konusuda saçma ve seninki gibi off topic zaten ajdar konusunu görsem aynı cevabı yazardım, dikkatimi çekmedi.burası sohbet alanı ama genellikle otomobille ilgili sohbet alanı, ayrıca mantıklı bir konu olsaydı zaten sesimi çıkarmazdım.Köpeklerle ve pitbulla ilgili bir konu var zaten oraya yazabilirdin.
. her köpeği olan doğurdu diye konu açsa nolur burası? burası otomobil forumu.zaten herkes pitbulla ilgili paylaşıma döndürmüş olayı.pitbull konusu olsa hadi mantıklıda banane sizin köpeğiniz doğurduysa.oldukça saçma yani.allah bağışlasında ne dememizi bekliyorsunuz 10 sayfa allah bağışlasın analı babalı büyütsün demeyi mi? çok saçma bir konu. yakında sırtım kaşındı ne yapmam lazım diye bir konu açıcam ona yazarsın...
kardeş şöle resimleri güzel bir şekilde koysan tüm yavruların![]()
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
oldum olası wahşi köpekleri sevmem pitbull da daniskası kusura bakmayında Allah korusun yarın bir gün birşey olurda köpek size ailenize saldırması söz konusu bence....canınızı kastınız var galiba.
AP Type-R
Bende de4 tane var yavru.masallah sendekiler bayagi buyuk 4gunlige gore
Zalimler için yaşasın cehennem..
Yavrularımızın güncel resimlerini buradan görenbilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)