arkdaslar komple fırın boya fıyatları nerelerde tahmını ortalama bıldgnz fıyatları yazarsanz svnırım yakın zamnda arac boyatan arkdslarımın sıze sesslenıorum =)
arkdaslar komple fırın boya fıyatları nerelerde tahmını ortalama bıldgnz fıyatları yazarsanz svnırım yakın zamnda arac boyatan arkdslarımın sıze sesslenıorum =)
bir keresinde hb honda için sormustum oylesıne 1300 demişti sadece aklında bir fiyat belirlensin diye yazdım
baday renault yetkili servisinde komple renk değişimi kapı içleri camların sökülüp takılması aracın dağıtılıp toplanması dahil 2bin tl fiyat verdilerdi.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Istanbul beylikdüzü herzaman boyattığımın verdiği rakam 2,000 tl
istanbul florya arkadaşımın verdiği rakam 3,000 tl
istanbul beykentte hatır işi yaptırdığım 1,500 tl
sadece malzeme 470 tl
DEDİĞİN GİBİ BOYATTIĞIM İÇİN RAKAMLARI ÜÇ AŞAĞI 5 YUKARI BİLİYORUM.
Valla arkadaşlar evdeki hesap hiç bir zaman çarşıya uymuyor.
Ben 1000 lira ayırmıştım boya parası... gittim bana 1 kilo tiner in
hesabını yapıyor boyacı... Adamın elinde iş yok oturuyor... Ulan i...netor
çok kazanma ama zarar da etme ama boş oturacağına al sana iş.
Şöyle adam akıllı içine sinecek boya (sırf boya/Sökme takma hariç)
min. 1500![]()
kaporta işi yoksa (göcük yarık değişecek parça vs yoksa)minimum 1500 maximum 2000... sökülecek değişecek pas kaynak komple iç dış girersende minimum 2000 maximum 3500...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Evet arkadaşların dediği gibi macun işi falan yoksa 1500-2000 arasıdır büyük ihtimal ama mekandan mekana değişir işçişik... 500 lirayada boyarlar 5000 tl' yede![]()
1500 2000 arası olur eger kaporta işçiligi yoksa
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
kaporta işi olmadan civic boyattım 1250tl ye renk değişimi oldu
az kaporta işçiliği ile crx boyattım oda 1100tl civarı oldu
www.vava.cars
Konuyu derin sessizliğinden uyandırayım.
Kafamda arabam için bazı planlar var ona göre 5 aylık kalkınma planı yapmam lazım(öğrenciliğin ve işsizliğin gözü kör olsun) beyaz sedan ef civic için boya ücreti ne kadar olmalı normal şartlarda. Araçta aşırı olmamak kaydıyla paslanma-çürüme var. arka çamurluk ağızları ve bağaj kapağının köşeleri ve stop ların arkasında hafif hafif. tamponlar hariç ne kadardır bu işlemin ederi. Anlamayınca tuttuğunu öpüyor ustalar *****
![]()
Arkadaşlar bende mazda 323 hb aracımı boyatmak istiyorum kazınacak şekilde renk değişecek çok ufak tavanda dolu izleri var başka kaporta hasarı yok önerebileceğiniz biryer varmı veya fiyat ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)