appstore ları takip et kardeşim şu an 0.99 dolar ama bazen ücretsiz olabiliyor.
whatsapp süper 45sn video ,sesli msj,konumlama,foto gönderme herşey çok hızlı ve güzel tavsiye ederim
Printable View
appstore ları takip et kardeşim şu an 0.99 dolar ama bazen ücretsiz olabiliyor.
whatsapp süper 45sn video ,sesli msj,konumlama,foto gönderme herşey çok hızlı ve güzel tavsiye ederim
trcellde ben aylık 7 tl 250mb alıyorum fazla fazla yetıyor vıdeo felan ızlemessen
viber whatssap sıkıntısız kullanıyorum..
bugün bir anlık gazla yükledim kullandım süper memnundum artık hevesimi bari iphone ma saklıyım:D:D
nokia e72de programı tamamiyle kapatamadığım için kullanmıyorum.. Wlan yoksa direk 3g den bağlanıyor. internet mevcut hattımda ama kapanmadığı için sürekli online gereksiz zamanlarda geliyor bazen.. Varmı tamamen kapatmanın bi yolu ?
Abi eski nokia'larda menü tuşuna uzun basıp açık programları kapatma gibi bir olay vardı. Yok mu 71'de 72'de öyle bişey?
aynı dert bende de var kapanmıo hiç :(
Ben de şarjı çok az olunca ve paketim bitince kaldırırım. :D Kapatma gibi bir seçenek yok malesef e63 var bende de. :D
WhatsApp ın kendi chat arayüzü var.
http://a4.mzstatic.com/us/r1000/063/...320x480-75.jpg
Sizin bahsettiğiniz Iphone'un ios 5 ile gelen özelliği iMessage. Üstteki yeşiller normal mesaj alltaki mavi ise imessage ile gönderilmiş bir mesaj. iMessage ile internet üzerinden sadece ios 5 yüklü iphone sahipleri ile mesajlaşabilirsiniz.
http://i.imgur.com/1h00R.jpg?1
Blackberry 9800 telefonumda kurulu ve kız arkadaşımla tüm iletişimi sağlıyor süper bişi bende tanışınca şok olmuştum :)
ah o konum gönderme şeysi yok mu
çok tehlikeli çok
Bende kullaniyorum cok islevsel :D
BBM in evrensel hali gibi dusune bilirsin yukledigin anda senin telefon rehberinde whatsapp yuklu herkesi gorursun ve bu insanlarla bedava gorusebilirz BBM de sadece blackberrylerle gorusuosn pın mın eklemen gerekiyo:) whatsapp daha kullanisli
Viber'a da bir bakın derim aramada var viber'da :)
Severek kullanıyoruz :)
Arama için tek program Fring
Msglaşmak içinde whatsapp
bu arada 0.99 dolar 1dal sigara parası abartmayın bu kadar :D
whats up candır :) doya doya takıl grup konuşma yap