Fring efsane ya, görüntülü konusma da var daha nolsun :D
Printable View
Fring efsane ya, görüntülü konusma da var daha nolsun :D
BB'de çok şarj yiyor.
Ben de şöyle bir bilgi vereyim.
10 ayda 9.000 mesaj göndermişim, 9.800 mesaj almışım. (text + media dosya içeren)
Ayda ortalama 900 mesaj göndermişim.
Haftada 225 mesaj
Hergün yaklaşık 30 mesaj göndermişim, yaklaşık bir o kadar da gelmiş.
Fena değil :)
Hesap kitap yapalım biraz,
Gönderdiğim mesajlarım ın toplam boyutu: 27.5 mb
Aldığım mesajlarımın toplam boyutu: 20 mb
İnternet paketinizin olmadığını düşünün, Turkcell de internet, 1mb = 0.05 TL
Ufak bir hesap;
Benim gönderdiğim mesajlardan faturama 1 TL fazlalık gelir,
Bana gönderilen mesajlardan da 1 TL 25 Krş
2TL 25krş yapar bu da..
10 ay için olan bir hesap bu..
Hiç WiFi kullanmadığımı varsayarak yapılan bir hesap yine..
Demem o ki whatsapp kullanarak fatura şişmez.
Saygılar..
(Cihaz iPhone4 tür, diğer cihazlardaki durumu bilemem)
whatsapp candır can :D:D
hakkaten oakdar çok kullanıyorum ki, normal bir sms yazıcağım zaman sanki postaneye gidip mektum gönderiyorum gibi geliyor
whatsapp'tan resım yollamak ucretlı mı pekı ??
valla çok iyi program bence de, bir ayagım sürekli yurtdışında.. her türlü işimi çözüyorum bunun sayesinde.. görüntülü konuma olayında da eger iki tarafta da 4 ya 4s varsa facetime çok iyi..
arkadaşlar resim video müzik bunların hepsi internet üstünden, kaç mb yada kb ise ona göre ücretlendiriliyor
hiç bir sıkınıtı yok internet paketi yeterli. msn gibi düşünün
whatsappsız bir hayat düşünemiyorum ya elimiz ayağımız oldu. birçok kişiyle aynı anda yazışabilmekde süper.
1,5 mb lık bir fotoyu sıkıştırıp 50kb olarak gönderiyor. tabi karşıda da 50kb lık foto görünüyor.
süper bir program kesinlikle ama burdan ve biraz neti yoklamamdan edindiğim bilgi.internet paketinizin olması daha iyi olur diye düşünüyorum
1 gb internet paketim var ..Whatsappsız olmaz on numara ...
benden her gün kullanımda 50 krş alıyodu dellendim sildim komple bi çözüm arıyorum bende paket alcam sanırım 100 MB internet paketi alsam yetermi 1 ay boyunca ama çok sık yazışıyorum her gün ?
1 yıla yakındır kullanıyorum
100mb internet paketi alsanız bile 24saat whatsapp kullanımına yeter 1 ay boyunca
bende bır kac haftadır basladım kullanmaya super sıstem yapmıslar. alt yapı harıka. ebuddy falan kullandım zamanında. ıletıler ya gelmıyordu ya gec gelıyordu saglıklı calısmıyordu whatsapp gayet stabıl
WhatsApp kullanmıyorum ama şimdi aklıma geldi indireyim,
ip3'ümde Viber kullanıyorum bedava arayıp konuşabiliyorum mesajlaşıyorum resim felan gönderiliyor güzel bi uygulama :)