ios tada arasıra beleşe cıkıyo sanırım.
su anda da cıksa cok kıyak olur![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Cok iyi bi program arada sapıtsada kapatıp acınca düzeliyor ama ücretsiz kısmını biraz detaylandırmak gerekiyor..
İlk indirme 1 yıl boyunca ücretsiz sonrasında cüzzi bi rakam karsılıgında ücretli indiriyosunuz..Ben kendimden örnek vereyim baglantı öncelligini wlan yaptıgım için önce wlan üzerinden baglanmaya calısıyor eger ki wlan bulunamazsa sebeke üzerinden baglanıyor hatta etkin veri baglantılarından kontrol ettginizde kb olarak tek tek atıyo buda haliyle faturaya yada kontör olarak geri yansıcak..Blackberry kullanan bi arkadasım kontörlü hat kullanıyodu caldırmalık dahi kontörü olmadıgı halde whatsapp'tan rahat rahat ileti yazıp alabiliyodu onu hala anlamıs degilim![]()
![]()
Nokia'larda programı kapatsanızda bikac dakika içinde tekrar otomatik acılıyor arka planda calısıyor..Kapatmak için mobile guard programını öneririm..Wlan olmadıgı yerde bu programla kapatıyorum wlan olan yerde acıyorum![]()
100 mb'lık internet paketim var ama bosuna harcamak istemiyom
![]()
E72 konusundada yazmıstım gözden kacmıs anlasılan
![]()
Ben whatsuppi kurdum kuralı,kandiller dısında mesaj kısmına bisi yazmak için girmiyorum bile...
Son zamanların en iyisi bence...
neredeyse ilk ciktigindan beri kullaniyorum usage bolumunu hic resetlemedim sadece gecen yaz telefonum calindi agustos ayindan bu zamana ki usage soyle mb olarak fikir verebilir kullanicak arkadaslara .
45.292 mesaj atmisim
59.474 mesaj almisim
bunlar foto video ses kaydi lokasyon hersey icin de
media bytelar
gonderilen 84mb
alinan 125mb
mesaj byte
24.5 mb
41.7 mb
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
nokia c3 e5 sıkıntı çıkarıyormuş doğrumudur?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
whatsapp kapatılırsa bi anlamı kalmıyor aslında ozelliği zaten sürekli açık kalması
ben E72 de çıktığından beri full time whatsap açık internet bağlı kullanıyorum
zaten internet paketinden birşey goturmuyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
int paketi olanlarin kapatmasina gerek yok,acik olmayinca da bir anlami kalmiyor.
konusma da olsun diyenler viber,
konusma yetmiyor,konusurkken görüntü de olsun diyenler tango yükleyebilirler.
Buyuk boyutlarda (bbm de 6mb sinir var) medya paylasimi saglanabiliyor. En buyuk artisi bu bence.
Sinyalin olmadigi yerlerde cekmeye baslayincaya kadar bekliyor, sinyal alinca mesaji gonderiyor.
BBM'den biraz daha yavas olmasi ve Avatar yuklenmeme durumu olmasi haricinde bir eksigi yok sanirim. Cok basarili 9/10 veriyoruz.
///Mürüvvette endaze olmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)