User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
90 sonuçtan 77 ile 90 arası

Konu: birbiri ile alakasiz iki araci hep beraber karsilastiralim.

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu iki seçenek arasından Jeep i tercih ederdim. Hiç değilse amaca hizmet eder dağ taş yaz kış gezilir. Bu iki seçenek dışında benimde ilgimi böyle bi araç çekiyor.
    Honda Legend 3.5 V6 1998 Model 27.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 76949812

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Speedman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dizel arabam olsa keşke,

yaşım sizin ki kadar yok ama..

bunu diyorum bıktım çünkü , 2binlira masraf edicem kendi arabama,zevk veriyor o ayrı mesele,

enjeksiyonlu arabaya , sıralı yerine normal tüp takmışlar,onunla uğraşıyorum,ama dizel olsa asla vazgeçmem en azından arabanın orasında burasında delik yok

verelim hemen bir dizel araba ?

Alıntı rapstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu iki seçenek arasından Jeep i tercih ederdim. Hiç değilse amaca hizmet eder dağ taş yaz kış gezilir. Bu iki seçenek dışında benimde ilgimi böyle bi araç çekiyor.
    Honda Legend 3.5 V6 1998 Model 27.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 76949812

biliyorum bu arabayi. alici gozle incelemedim ama genel itibari ile hatlari duzgun. Legend efsanesi benim icin bundan bir onceki kasa ama. hastayisim

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet legend da güzel.

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jeepin fiyati cok sisik geldi bana.

15 gun once 1996 grand cherokee limited aldik, boyasiz, 104.000 milde. 15.000 tlye mal oldu.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s320 iyidirde 91 model olması beni düşündürüyor.başına bela olabilir.

bizde 98 modeli var. arkada oturması ayrı bi zevk ,direksiyona geçip kullanması ayrı bi zevk.

5 sene once ılk sahıbınden 90 bin kmde aldık.su an 280 flan.bakımları dısında hıc bı masrafı yok.

lpg hiç takılmadı.max 11-12 litre yakıyor.

illa s320 alacam diyorsan focusu sat ustune koy 98 temiz bi s230 al.

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    len bi yürü git sıkıntını başka bişeyden çıkart

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    len bi yürü git sıkıntını başka bişeyden çıkart
    baska yerden ckaricam zaten Metin saolsun hallediyoruz o konuyu ben ne zamandir icimde olan iki araci buldumda ondan seyetttirdim. arti olarak bu sene olmazsa seneye zaten bir dort ceker lazim olacak evi degistiriyoruz dag tepe incek bulvari tarafina gidecez kismetse. kisi bitmez bitse camuru bitmez bitse bozuk yolu bitmez vs. uzar gider bu liste

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jeepin fiyati cok sisik geldi bana.

15 gun once 1996 grand cherokee limited aldik, boyasiz, 104.000 milde. 15.000 tlye mal oldu.
    size bedava malolmus ben o paraya zamaninda suzuki vitara rent a car cikmasi bulamamistim. su anki galeri internet yada gazatelerin ilan sayflarina bakarsaniz bulmak imkansiz. en azindan saglam calisir iyi kotu yurur bulmak imkansiz. akgun aydin ve tuna garaj referansli araclar 30bin TL'ya kadar dayanmis durumda. duzgun bisii icin benim gordugum kadari ile yada bugune kadar gorustugum kisiler arasinda 22-28bin lira araliginda. tekrar soyluyorum 15bine piyango vurmussunuz siz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jeepi kullaniyorum su anda cok keyifli bir araba yaa. hem amerikan olmasi hemde jeep olmasimidir nedir bana ilginc derecede keyifli geldi. motor sesi konfor yukseklik cok basarili masallah

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gc iyidir 91 model w140 mercoya tercih ederdim.. neticede ilk nesil w140 onlar zaten o senenin ağustosunda satılmaya başlandı 99 a kadar 2-3 kez makyaj yedi kaldıki ilk nesil w140 ların elektirik arızaları ve hararet sorunları meşhurdur.

binekde şahsen s320 ile takas düşünüceğime amerikan bir chrysler stratus yada concorde yada 300m ile takas düşünürdüm neticede s320 ile yakışı aynı hatta stratusun 2.0-2.5 leri var az bile yakar ama bir 300m her zaman 300m dir havalıdır doludur donanım açısından basdınmı gider bana kalsa dört dörtlük araç tasarımı şekli çok güzel hala bugün yolda kafa çevirtip baktırır tertemizi amerikan sahiplerininde hepsi takasa açık heleki sizin araçla havada karada takasa girerler.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stratus ve concorde'lar gercektende ilgimi cekiyor ama yuksek ve dort ceker bir arac dusunmeye basladim. hepsini gectim bir sene sonrasinda dort cekere gercekten ihtiyacimiz olacak gorundugunden bu yone kaydim sanirim

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gc iyidir o zaman ama 4x4 alıcaksanız bence böyle bodozlamasına 5.2 5.7 araca atlamayın bir yıllık bütçenize bakın birde gc nin bir yıllık gider tüketim değerlerine bakın yakıt olarak demiyorum genel kasko trafik bakım vergi v.b..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gc iyidir o zaman ama 4x4 alıcaksanız bence böyle bodozlamasına 5.2 5.7 araca atlamayın bir yıllık bütçenize bakın birde gc nin bir yıllık gider tüketim değerlerine bakın yakıt olarak demiyorum genel kasko trafik bakım vergi v.b..

kasko icin bugun gorustum sifirdan yaptirmak maliyetli mevcutta devam kaskoma zeyil yapilarak en minimum fiyat ve hasarsizligin devami ile yenilemede ek indirim olabilir dendi. trafik sigortasi olmadan olmuyor her zaman yeni yaptirirken giriyor neticede. bakim icin bir kac servis ile telefonda gorustum yarin yanlarina gidip musait bir ara canli canli goruscegim. hatta araclardan birinide goturecegim. yakit konusnda satici lafini pek ciddiye almiyorum acikcasi. servis daha duzgun bilgi verebilir dusuncesi ile sordugumda benzinde 70-80 kurus lpgde duzgun ise 35-40 kurus sikmadan normal relax sehir ici ortalamasi diyorlar. bilmiyorum ama offroad yapanlarla gorustugumde arazi sartlarinda cok degiskenlik gosterdigini ama o kosullarda benzinde ortalama 1 liralari yakaladiklarini soyluyorlar. kasa olarak sorunsuzdur bakimini yaptigin takdirde evladiyeliktir hosafina denk gelmezsen uzmez diyorlar. dedikcede zehri aliyorum iyice mercedesden haber cikmadi zaten iki gundurde bunu kullaniyorum ya trafik daha bir eglenceli oldu sanki. ilk jeep deneyimim acaba ondanmidir ?
    ayrica vergi diliminde indirim var bunlarda. 900 kusur lira yillik oluyor dustugunde. zaten focusa 600 lira oduyoruz. pek sorun olacagini sanmiyorum o nedenle.

CESUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +100 focus kalsin
    BAŞTAŞ PERFORMANS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)