günlük 40km yol için nasıl bı model marka önerirsiniz ?
sahibinden comda bıraz bakımdım fiyatlar epey iyi![]()
Sedona 601 Yol Yarış Bisikleti Hafif Alüminyum Bedava Kargo - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 48414784
CARRARO 916 D'AMBIEZ CX 20V YOL BİSİKLETİ CARRARO KONYA BAYİ - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 77094688
SALCANO XRS 800 YOL YARIŞ BİSİKLETİ SALCANO KONYA BAYİ - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 74046281
mesela şulardan hangısı ?
28 km yol cok zor gelebılır sıze kolay degıl yanıama helal olsun
www.honda-tech.com
peki yol bisikletini yavaş yavaş kendim mi toplamak daha mantıklı olur yoksa direk olarak hazır almak mı ?? İdare edicek bi sedona 711im var ama seneye için düşünüyorum, bide bu yol bisikletleri için shimanonun yada sramin fiyat performans oranı en iyi olan öğrenci adamı çok üzmücek olan komponent serisi hangisidir kafam karıştı baya bi![]()
baştan da söylediğim gibi bisiklet belli bir markaya hitap etmiyor firmanın kendi üretimi ve malzemeleri shimano olarak kullanıyorlar ,pedal aksamından fren elciklerine kadar aliminyum yani herşey düşünülmüş
ben bir salcano bayisiyim ve;
kron scot fiyat performans açısından pek elverişli değil bence.çünkü salcano var aynı setuplardaki bisikletleri çok daha makul fiyatlara alabilirisiniz.
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
bi model fiyat veya link varmı abı bakabılecegımız örneğin SALCANO XRS 800 nasıldır biraz daha iyi bi modeli varmıdır.
Salcano Bisiklet
xrs 800 orta segment bir bisiklet bu seneki modelini henüz görmedim fakat geçen yıllarda gayet tatminkar olduğunu biliyorum.
ayrıca tt üyelerine özel bi indirimde bulunabilirim.
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
salcano'ya gücüm yetseydi keşke çok güzel modelleri var ama kısmet![]()
istediğin bisiklet 945 tlboşver sen onu resmine şok geçiriyorsun orjinalini görsen 3 gün ağlarsın
![]()
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
benim istediğime orta hali dedin biraz daha iyimsi diğelim artık veya üstü makul fiyatlarda ama ne önerirsin abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)