bisikletler ciddi prim yapmış
benim 5 sene evvel 150 liraya aldığım çift amortisörlü vardı bu şekilde giderse bende kullanmayı düşünürümgidiş geliş 18 km çok da değil zaten
![]()
citysport gruplarına bakabilirsin lastikleri ne kalın ne incedir yarış bisikletlerinden farklı biraz daha bozuk yollarda da kullanabilirsin zaten yol bisikleti olduğu için diğerlerine nazaran seni daha az yorar
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
kullandığınız yol asfalt ise london ve istanbul gruplarına bakabilirsiniz
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
bisiklet değilde biraz daha uzun yol oldugu için yaza dogru motor düşünüyorum bende artık arac kullanmak sıkıcı hale geldi zaten son 1 aydır kullanmıyorum 150cc birsey yeterli olur sanırım
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
ben haftasonu deneyeceğim en fazla kaç km yol yapıcam bakalımümidim 5 km
![]()
ben bunu denedim her zaman gittigim evime 7 km uzaktaki alışveriş merkezine bisikletle gittim, yol hep yokuş aşağı ve düzlüktü giderken ne güzelmiş yaw, sağlık mutluluk vs. diyordum... dönüşteki yokuş yukarı ızdırabı anlatamam, bisikletten inip itmeme rağmen tükenmiştim. o gün motorsiklet ehliyeti almaya karar verdim ve aldım.
İşe gidip gelmek için bisiklet süper ancak yollar genelde düz ise ve mesafe aşırı uzak değilse tabi mevsim de uygunsa... Almanyada herkes bisikletle geziyor, metroya bile adam elinde yarış bisikletini taşıyarak giriyor, çok mu fakirler? sorun bizde aslında.
haftasonu itibari ile 6km yol yapmış bulunmaktayım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)