arkadaşlar corsa opc lerden türkiye de kaç tane var ? pek fazla tutulmamasının sebebi nedir belli bir kronik sıkıntısı mı var tamamen bilmediğimden soruyorum ?
arkadaşlar corsa opc lerden türkiye de kaç tane var ? pek fazla tutulmamasının sebebi nedir belli bir kronik sıkıntısı mı var tamamen bilmediğimden soruyorum ?
Bildiğim bir kronik sıkıntısı yok.Yürüyüşü tatmin etmedi sanırım çoğu kişiyi.
İnsanlar o segmentteki araca o paraları da vermek istemiyor olabilirler 58,000 civarıydı sanırım.
Ben haksızlık yapıldığını düşünüyorum Clio 3 sport ile birlikte.
psn: DAGHAN26
Sıkıntı şu araba yanlış zamanda piyasaya çıktı. Artık hothatch diye bir kavram kalmadı. O nedenle tutulmadı.
IN BOOST WE TRUST
almaya nıyetlendıgımde tr de yokdu 3-4 ay da anca gelır dedıler yıl 2008 dı sanırım herkez aynı seyı yasadı arabadan sogudu yoksa parasını halk eden bır arac bence yakından ıncelemısdım almaya nıyetlendıgımde 46-48k cıvarıydı fıyatları
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
yakın bi arkadasımda var denizlide sıkıntısız biniyor benimde çok hosuma gidiyor 3 yıldır hiç bi sorun cıkarmadı yürüşüyüde bence gayet tatmin edici . tutulmamasının sebebi sipariş üzerine geliyor arkadasımda 3 ay falan beklemişti . siteye kendisi üye zaten görürse yazar.
fiyat yönünden tutulmuyor olabilir..yoksa gayet tatminkar bir araç diye düşünüyorum..
Tutulmadi degil cok sinirli sayida geldi bende cok istemistim gelmedigi icin
Fn2 almistim. Dusunuyorsan su an aydin Opel bayiisinde sari var bir tane
always AT by AT
Ben sırf merakımdan 2 hafta önce felan opel bayisine gittim. Hiç opsiyon felan bişey eklemedim fiyat ne kadar corsa opc olarak araç var mı dedim. Siparişle gelecek fiyatta 69.000 tl dediler. Siz o arabayı biraz zor satarsınız diyip çıktım.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
yalnız opel corsa opc de 2 cesıt var hangısını baktınız bılemıyorum ama opc nunburnıng mı 216 bg mı olanı var bırde opc 192 lık varfıyatları farklıdır!
doğuştan araba manyağı
ucmus ozaman rakamlar degmez2 cı elde cok cesıt araba var
47 bıne satıyorlardı 6 ay evvelıne kadar ozaman astra j opc kım bılır kac olur 260 bg 100 bın cıvarıdır
belkıde gecer!
doğuştan araba manyağı
arkadaşların dediği gibi özel sipariş bir araç olduğu için sınırlı sayıda...
54-58 arası günümüz piyasasına göre mantıklı bir araç ve sonuna kadar parasını hak ediyor...
sorunsuz sıkıntısız binilebilecek bir araç bence...
03 STİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)