Şimdi bu derin mevzu girdin mi çıkamazsın çünkü sonu cılık![]()
Şimdi bu derin mevzu girdin mi çıkamazsın çünkü sonu cılık![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Personel taşımacılığı yapan kişilerin bir bölümünün kendilerine verdikleri isim diyebilirim...
Örnekse Kocaelide p plaka araç sahiplerinin personel taşımacılığı yapma hakkı vardır, bunun gibi...
Bunun haricinde ülkemizde öyle ileri seviye yan sanayi vs olmadığı için modifiye işi maalesef ezici çoğunlukla hep belli seviyede kalmaktadır... suratına bakmayacağımız asya markaları en enteresan modelleri için bile yüzlerce araçtan oluşan organizasyonlar yapılırken, sizleri tenzih ederek yazıyorum, genelde halkımız malesef bu işi it kopuk işi olarak değerlendirdiği için kültürel olarak da destek olmadığından bu iş ezici çoğunlukla bir takım dış kozmetik çalışmalarla sınırlanıyor...
bu tarz değişikliklerle araca değer kattığını iddia edip insanları kandırma temelli misliyle fiyatı yükseltip satanlar bence başka şekilde isimlendirilmelidir...
tespitin dibi![]()
Faruk Vtec Acıklamıs ibretlik acıklama yapmıs hemde
Daha sonra arabacılık sudur e-5te makas atarken, arabayla oynarken videosunu cekip nete koyucaksın sonra polis pesine düsecek sen Korkudan adapazarına kacıcaksın orda yakalancaksın ve Ağlıycaksın. DahA Sonrası gene aynı yani DEJAVU Olacak..
Sonun boyle olacak ama sen akıllanmayacaksın ve gene aynılarını yapmaya devam edeceksin eşşek misali
Bu adamı dahil ettikçe popülaritesi artıyor.![]()
Bunların yüzünden denetimler artacak biz yanıcaz yine..
Siteden bı cok kişi facede ekli, orda herkes faruk vtecin bahsettiği tarzda.
Buraya gelince kimse arabacılık nedir bilmiyor![]()
#26 daki videoyu izledim.biraz düşünürseniz bu adam aslında çok akıllı; sadece 600 TL ye tüm kanallarda haber saatlerinde en az 1dklik, 1 gün boyunca reklam yaptı tanımayan kalmadı. İster sevin ister sevmeyen büyük bir prim ve fan kitlesi yaptı bu sayede. bu videonun getirisi adam için emin olun çok çok fazladır. Kendisini takip etmem haberi izleyemeyen kaciranlarda formdaki netteki paylasimlar sayesinde tanimiş oldu. Arabacı tayfasının sanırım imparatorudur kendisi....
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim😂
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
BEN HEP SÖYLÜYOM, NE SAĞCIYIZ NE SOLCUYUZ! TEK BİR SİYASİ GÖRÜŞÜMÜZ VAR ODA ARABACILIK!
YAŞASIN HALKLARIN G*TÜ.
Ahahahah Faruk efsanesin
Barkın görgüsüz ayılar gibi davranma artık büyü biraz...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ARABACI Kimine göre Ünal Turan ; Bana göre Linkteki Arkadaşı temsil etmektedir ( Emeğine aracına tekrar maşallah )
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
[QUOTE=ugurcan52;8097582]ARABACI Kimine göre Ünal Turan ; Bana göre Linkteki Arkadaşı temsil etmektedir ( Emeğine aracına tekrar maşallah )
http://www.techturkey.com/forum/otom...ow-e46-m3.html
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
bence kısaca jant=coil+(air)=pres uygulaması eskiden body kit vardı her araç sahibi tarzını yaratırdı ***** avrupa bizden ilerde olduğundan (imkanlar ve fiyatlar bazında) bizde ülkemizde var olan yeniliklerle piyasada eşsiz olamayan arabalarımızla övünen topluluk olduğumuz için arabalacılık bence ülkemizde print screen (bu sözlerimde cidden emek sarf edip bu işin sonu olmadığını gösteren insanlar var lütfen yanlış anlaşılmasın)
Ne olmuş büyük adam olamadıysak. Hayallerimizi satmadık ya.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)