User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
128 sonuçtan 115 ile 128 arası

Konu: pembe panter 800hp wtf?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almas:Aktarım derken yürüyen aksamdan bahsediyorsun?

Quaife diferansiyel kilidi,
    auaife gear kit,
    Helix Twinplate debriaj kiti,
    Helix hafif volan,
    Dergide yazılanlar bu

Alp Type R35:Citroën Saxo 1.6 VTS 2000 Model 11.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 71275591 verdiğin ilandaki araç fena durmuyor gibi

Makinist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vodkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tuning dergileri hala yaşıyormu ergen kesime hitap cabaları & tiraj ikilisi ile mındar edilen arac. artık nerde görülse 800hp muhabbetinden kurtulamaz yazık
    Aynen katılıyorum sana. İnsanlar nekadar rahat basıyorlar klavyenin tuşlarına. Halbuki 1 gün sabretselermiş araç sahibi açıklama yapacakmış işte. Arabanın mersinde olması pek önemli değil. Daha önce hiç görmedim zaten ama insanların emekleri hakkında bukadar rahat yorum yapmak çok yanlış

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kişisel tahminime göre saglıklı 200-250 civarıdır.Dergi uçmuş biraz.
    ya hacı gözünü sevim sen yapma bari bunu

araç sahibi açıklamasını yapmış zaten daha uzatmanın manası yok

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gtx35 le 200 hp anca diyenler bahar kafa yapmış emek ezmeyin beyler bi dergi yuzunden

İlker G.

MyDream - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mustafa abi konuyu başlattı kaçtı bakıp bakıp gülüo stres atıyo bence şimdi konuya nerelere gelmiş neler olmuş yaaa ))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGR328 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç sahibini yakından tanırım öyle kendini yükseklerde gören birisi değil ciddi emek ve para harcadı aracına geçen sezon sıkıntılar yaşadı 13 mayısda konyada olcak inş. 800 hp konusuna gelirsek ibo abinin yazdırdığını sanmam tamamen dergicilerin reklam kokan satış propagandasından başka bişi değil her denileni her yazılana inanırsanız magazın programından farkı kalmıyo böyle konuların ,ayrıca fwd rekoru kırmızı sako da benim gözümde 100-200 değil drag saniyesi önemlidir böyle arabalarda , çünkü motorsporları arasında en hardcore u dragdır arabanın hem dayanıklılığı hemde gücü konuşurur kim daha sağlam kim daha hızlıysa şampiyon olur .
    kac beygir ne gider ivir zivir beni pek baglamiyor, bence bu devirde bu araci hazirlayan adam ki tanimam ama boyle sacma sapan bir guc telafuz etmez ki teknik acidan gtx35 ile 1.6 veya 1.8 motordan 800hp guc cikartilir ama o motor ancak olcum
    yapilacak kadar dayanir. sanilmasinki ben dergiyi koruyorum bu araba 800hp dir va diyorum ama bence burda arac sahibindan kaynaklanan bir sikinti yoktur, birde o veya bu sekilde emek veriyor caba gosteriyor kimsenin emegiyle dalga gecmemek lazim her nekadar hatalar , yanlislar olsada.

bir diger konu cagri, drag yarisini gozunde buyutme, cogu motorsporlari bransi icinde en basit, en dusuk seviye yaristir. hicbir zaman bir ralli, bir pist veya tirmanma yarisi ile mukayese edilemez gerek teknik gerekse zorluk acisindan. 10 saniye duz cizgide gazlamak ile 3 tur pistte donmek bile karsilastirilamaz iken birde hoplayarak, ziplayarak, sudan camurdan gecerek yaris basinda 0 metre rakimdan baslayip yaris sonunda 2000 metrede bitirmek mukayese bile goturmez. drag icin pilot acisindan zinde, guclu ve kondisyonlu olmak gibi bir gereklilik yokken begenmedigimiz go-kart icin bile adamin caki gibi olmasi lazim 25 dakika suren bir yarisi bitirmesi icin, dragda adam gece mangal yakip, kafayi cekip sabah araba surebiliyor.
    yani sonuc drag abartilacak bir motorsporlari olayi degil, 4 saniye giden topfuel araclar 100 metrede bujiyi eritiyor sonrasini kizdima bujisi mantiginda sikistirma esasindan yakiti yakarak yuruyor ve iki kalkis arasinda blok haric herseyi degistirmek serbest. yani drag digerlerinin yaninda teknik ve pilotaj manada en duz yaristir.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gtx35 kim yazdı bilmıyorum ama o saxoda gt30 turbo var sanırım onuda dergiciler yazdı :S

,

ben öyle düşünmüyorum abi her motorsporunun zorlukları vardır formula , wrc , dakar vs vs drag hafife alınacak bi spor değil, mesafe kısa diye yarışda yabana atılmamalı dünyanın en güçlü arabaları 402 m için yapılıyo ve ölümle göz göze geliyor . dragster pilotlarının yediği G yi ve 4 saniye içinde yaşadığı stresi çogu pilotu yan yana getirip toplasak denk getiremeyiz yani demek istediğim hepsini adrenalini ve heyecanı farklı kategoriler benim görüşüm böyle , tabiki butun motorsporlarının zorlukları var ama drag yarışları yabana atılmamalı

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cagrı gecen sene konya dragına gıtmeden swap da kı pembe saxo degılmı bu ?
    et giren yere dert girmez.

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuç:

saxo 800hp değil ama giderli bir araç.Bana anca maaşallah demek düşer.
    tuning dergileri zaten bana çoluk çocuk işi geliyordu hepten gözümden düştüler.

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayret ediyorum ben bu konuda en 20 sayfa yazılır dedim çok çabuk kapandı konu. araç sahibi 1 defa yazdı çizdi sonra ne ses var ne seda tamam anladık araç 800 hp değil bunu söyledin madem nedir ne değildir adam akıllı açıklansın şu yapıldı bu yapıldı aracın gücü budur denilsin bizde doğruyu öğrenelim basın bülteni yayınlamak için dergi ile irtibata geçilmesi gerekli foruma açıklama yazmak değil.

SAYGILARIMLA..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cagrı gecen sene konya dragına gıtmeden swap da kı pembe saxo degılmı bu ?
    eet abi o araba

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konya draglarında canlı izledim, şanssızlık, tecrübesizlikten beklenen zamanları çıkaramadı gibi.
    Umarım sorunlarını halleder de 13 mayısta izleriz.
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.