herkese geçmiş olsun dün anadolu yakası tem 4 kazada ben gördüm birtanesinede canlı şahit oldum tır kontolu kaybetti yol kenarında zor toparladı kendini ancak durabildi. sanırım çok dikkatsiz ve kuralsız davranır olduk.
herkese geçmiş olsun dün anadolu yakası tem 4 kazada ben gördüm birtanesinede canlı şahit oldum tır kontolu kaybetti yol kenarında zor toparladı kendini ancak durabildi. sanırım çok dikkatsiz ve kuralsız davranır olduk.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
bugün acıbadem caddesinde bir kaza vardı öğle saatlerinde bilmiyorm denk geleniniz oldumu burger kingi yukarı doğru geçince ilk ısıklarda ambulansa sağdan gelen bir araç vurmustu 4 yol ağzında ambulans orta refüje cıkıp trafik lambasını devirip karşıdan gelen arabaya kafadan vurmustu yerde yararlılar vardıorada öyle bi kaza olacağı ihtimali aklıma gelmezdi ciddi büyük bi kazaydı o caddeye göre 4-5 senedir gider gelirim ordan hiç böyle bişeye denk gelmedim umarım yaralalanlar vefat etmemistir
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Çok üzücü geçmiş olsun dıyelım
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
pazar sabahı saat 9.40 gibi avrupa yakası e 6 sultan çiftliği habibler istoç sapağindada sarı bir bmw patlamıştı....bu hafta ist bişiler var(
baya bi hasar varmış bi arkadaşımdan duymuştum allah yaralanların yada olen varsa yakınlarına sabır versin benimde bi ark. tanıdıgı o kazada yaralanmış
böyle trafikli yokuşlu yerlerde önümden çok arkama bakıyorum,daha önce kartalda büyük bir kazadan 1 ışıkla kurtuldum
Hürriyet Arama Mobil
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Cumartesi gecesi ford focusdu sanırım caddebostanda agaca patlamıs gece 2 trafık felctı.Trafikte şahit oluyoruz sacma sacma dikkatsiz şekilde arac kullanıyor.
Kazanın görüntüleri
E-5'te korkunç kaza! - Video İzle
ben kendimi seçtim videodan Allah korumuş,
vurmaya başlamadan hemen önce en sağda beyaz araç siyah kaputlu benim, seçebilirsiniz
Grow up! this is just a car
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)