User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Otomotiv mi Pc Programcılığı mı?

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi sanki yazılımda adam öldüryorlar söylediğiniz şeylere bak, geleceğin sistemleri hep akıllı sistemler, yazılım sistemleri üzerine.Tamam adam okumak istemıyorsa zorla değil ama programlama zevki çok farkıdır eğer mesleğe çevirirsen bu işten çok keyif alırsın.İlgin varsa yönel, geç kaldım deme.

edit: herkes burada otomotiv diyor.Programcı forumuna sor onlarda programcılık der.Bu soruları forum gibi platformlara sorma, objektif bakamazlar bu senın geleceğin.
    RESPECT YOUR ELDERS

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomotiv iyidir iş imkanı oldukça fazla her yer yetkili özel servis. Üretimde var montajda yan sanayi üretiminde de oldukça gelişmiş bir ülkeyiz. Daha mantıklı geliyor bana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine Myo lar küçük görülüyor.ama yanyana durunca lise mezunu ile myo mezunu bence bir değil.iş yeri alımlarında da bu büyük bir avantajdır bence.

güzel bir iş yerinde staj yapıp kendini sevdirirsen,sana herşeyi öğreten ustaların da olursa çok da güzel ekmek yersin. sadece bu cümle çoğu kapıyı açar bence.otomotiv okuyorum ama bence pc programcılığı daha iyi bir sektör gibi.. işin içine girmeden tabi bilemeyiz

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yıllık otomotivde aynı hiç fark yok
    Programlama göre bence daha iyi olur otomotiv cünkü otomotivde ögrenmesi gereken ve programlama ögrenmesi gereken seylerin arasında daglar kadar fark var..Otomotivde kendini bilgisayardaki gibi geliştirmese dahi daha kolay iş bulabilcegini düşünüyorum

Ki yanlıs anlasılma olmasın myo'ları kucumsemek gibi falan..Bende 2 yıllık programlama okuyorum ve uzaktan okuyorum..Keske biseyler ögretebilseler keske biseyler verebilseler programlamayı,yazılımı azcok anlasam diyorum..Tabi işin coguda insanın kendisinde bitiyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otomotivde gerçekten idealist adamım yenilikler getireceğim , matematik fiziği sonuna kadar kullanacağım diyorsan bence otomotiv oku . diğer türlü otomobil fabrikalarında çalışan mühendis arkadaşlarım var , ben ziyaretlerine gittiğimde pek de eğlenceli bir iş yapmadıklarını farkettim .

yada ür-ge ar-ge üzerine master yada tez hazırlayıp o şekilde kendini ilerletirsen bence keyif alırsın otomotivden .

diğer türlü ben yazılımcılığı tercih ederim . her zaman piyasada yazılımcı açığı vardır . iyi de para kazanırsın . en azından kendi şirketini kurabilirsin ileriki zamanlarda. fabrikadan emekli olmaktan iyidir bence...otomotiv sevdanı ; hobi olarak yürütüp ,kendini daha faza tatmin edebilrsin...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıllık okuma derim.4 yıllık bilgisayar mühendisliği olabilir.
    Golf MKVII 1.6 Tdi

TOLGACANSAHIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otomotiv mezunuyum bölümü dereceyle bitirdim evde oturuyorum...arabalara merakın varsa yata yata okul bitrirsin okumak çok zor değil fakat üniversiteden boş çıkmamak önemli özellikle 2 senelik okullarda bazı üniversiteler hariç çok fazla bilgi verilmiyor veya şöyle söyleyeyim bazı hocalar sadece bu işin üzerine düşüyor diğerleri çokta sallamıyor açıkcası ben ne öğrendiysem sanayide çalışarak ve araştırarak öğrendim derse gitmedim desem yeridir.

İş olanağı var ama hayallerin neler onları belirlemelisin okuldan çıktıktan mekanik anlamda çoğu fabrikaya girebilirsin. Mühim olan hayallerin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten hangisini içinden gelerek yapmak istiyorsan ona git bence. Çünkü ikiside sana para kazandırabilecek bölümler.
    Edeple gelen, lütufla gider.

aRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pc dünyasının helede yazılım işinin sonu yok tutturabilirsin güzel paralar kazanırsın.

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendini geliştirirsen yazılımın ucu açık. streslidir ama oturduğun yerden kodlar durursun
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SLH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sormadık işte gittik kou pc prog. okuyorum bitecek gibi değil ve tam bir çile
    gel kardeşim benim gel hangi kampüs benimde bitecek gibi değil zaten

kou PC programcılığı okudum ama bitmedi alttan derslerim var ayrıca Anadolu teknik lisesinde bilgisayar programcılığı okudum pc benim için hobi olarak başladı bıraksam başka iş hayatta yapamam ama şöyle birşeyde var bi program yaz desen yazamam çünkü kendimi başka alanda geliştirdim

programcılık tırt ama giderim programcılığı bir şekilde bitirir ondan sonra grafik tasarım veya IT gibi başka başka alanlara yönelebilirsin herşey kendini geliştirmene ve bu işi sevmene bakar

şuan toshiba batı karadeniz teknik servis ve server/storage proje sorumlusuyum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazilim okuyup basimiza dr ecu kesilip sabah aksam pesinden kosturmada ne okursan oku

Saka bir yana sevecegin bir is yap. Huzur icin sart.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)