User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
52 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Civic 1.4i S Sorgu ACİL !

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sefayzJ11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hep bir gti istemişimdir fakat yakıtı korkutuyor beni . birde onun masraf cıkartma olasılığı daha fazla diye düşünüyorum .
    dostum spor araç arıyorsun, arada gazlamak istiyorsun ve gidip 1.4 hurda bir civic'e 17 bin tl bayılmayı göze alıyorsun, bence kararını direkt değiştirmelisin. Böyle bir arabaya zaten ömür boyu binemeyeceksin, bari kullandığın zamanının tadını sonuna kadar çıkarmak için gti al, hayata 1 kere geliyorsun.

çok yakar demişsin her yeşil ışıkta 106 ile dip gaz yaparsan 10 - 11 lt. arası yakar sakin kullanımda şehir içi 6-7 lt. ye düşer, ki zaten alacağın arabanın(civic) değerleri de bundan çok farklı olmayacak...

kesinlikle 106 gti al, pişmaz olmazsın.

Masraf olayında biraz haklısın, sorunlusu iyi para yer ama forumda tanıdık birinden denk getirirsen sorun yaşamazsın. Ben apaçiden aldım, 2. haftamda park ederken teker koptu , 1700 tl gömdüm, şaka gibi ama soğumadım, aksine temiz bulursam bir tane daha alırım ve hala arıyorum.

sefayzJ11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum spor araç arıyorsun, arada gazlamak istiyorsun ve gidip 1.4 hurda bir civic'e 17 bin tl bayılmayı göze alıyorsun, bence kararını direkt değiştirmelisin. Böyle bir arabaya zaten ömür boyu binemeyeceksin, bari kullandığın zamanının tadını sonuna kadar çıkarmak için gti al, hayata 1 kere geliyorsun.

çok yakar demişsin her yeşil ışıkta 106 ile dip gaz yaparsan 10 - 11 lt. arası yakar sakin kullanımda şehir içi 6-7 lt. ye düşer, ki zaten alacağın arabanın(civic) değerleri de bundan çok farklı olmayacak...

Masraf olayında biraz haklısın, sorunlusu iyi para yer ama forumda tanıdık birinden denk getirirsen sorun yaşamazsın. Ben apaçiden aldım, 2. haftamda park ederken teker koptu , 1700 tl gömdüm, şaka gibi ama soğumadım, aksine temiz bulursam bir tane daha alırım ve hala arıyorum.
    ilginiz için teşekkür ederim . o teker kopması bende olsa 3 4 ay araba yatar yaptıramam durum bu alternatif olarak clio 1.6 16v ve 206 Xs'lerede bakmaya başladım . ( civiclerin fiyatları yüzünden )

corckadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle hayırlısı olsun ama 1.4 diyince işin zor kardeşim piyasası cok uctu bencede fiyatı cok.

asot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilginiz için teşekkür ederim . o teker kopması bende olsa 3 4 ay araba yatar yaptıramam durum bu alternatif olarak clio 1.6 16v ve 206 Xs'lerede bakmaya başladım . ( civiclerin fiyatları yüzünden )
    206 xs iyi alternatif hatta 206 quiksilver da en iyi alternatif diyebilirim. xs bakacaksan 110 beygirlik olanını(2000 model üzeri sanırım) tercih et. 206 quiksilverda sorun yaşamazsın, hç biir zaman üzmedi ve gidişi yakıtı iyidir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73355242/detay

hatta bu da eski arabam... 2 parça değişik, hiçbir masrafı yoktur,tabi son durumuna baktırman lazım. fiyatı da sağlam düşeceğine eminim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    206 xs iyi alternatif hatta 206 quiksilver da en iyi alternatif diyebilirim. xs bakacaksan 110 beygirlik olanını(2000 model üzeri sanırım) tercih et. 206 quiksilverda sorun yaşamazsın, hç biir zaman üzmedi ve gidişi yakıtı iyidir.

Peugeot 206 1.6 Quicksilver 2004 Model 16.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 73355242

hatta bu da eski arabam... 2 parça değişik, hiçbir masrafı yoktur,tabi son durumuna baktırman lazım. fiyatı da sağlam düşeceğine eminim...
    bu aracı değerlendirmiştim . quiksilverların gaz pedalı elektronikmiş ve geç kavrıyorumuş ( özellikle yokuşlarda ) bu tedirgin etti beni .

BAŞAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    faiş fiyat istiyor adam bune

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk koydugun arac bugunlerde satılmış olması lazım yunus aracına cok temiz bakar. düzgün araç. satılmadıysa al

recky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilanı var mı ?
    İlan No 79396526

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ilanda ki civic i hiç gördünüz mü de hurda diyebiliyosunuz? 17.250 yazılmış aranır konuşulur son fiyat alınır.
    Ha şuna sözüm yok civic piyasası yüksek. Ama ilanda ki araç için bilmeden yorum can sıkıcı.

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mikrop_Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk koydugun arac bugunlerde satılmış olması lazım yunus aracına cok temiz bakar. düzgün araç. satılmadıysa al
    Orhan alacak kişiler banka kredisi bekliyor bildiğim kadarıyla..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstedigim fiyattan kimene fais abarti bilmem ne alan alir yarin 17bin tl ye satiliyor arac . Konu uzamasn silinsin..

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ederi 12-13 lira hiçbir donanımı özelliği + sı yok bence
    şu aşağıdaki araçların sadece özelliklerini incele birde fiyatına bak kardeşim farklı fazlasıyla seçenek var. (Kişisel fikrim)

Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2003 Model 16.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 79284257
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 Model 15.900 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 79496202
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2005 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 67603600
    Bu örneğini verdiğin araçlar fiatın en sorunlu modeli olarak anılır.Parça fiyatları yüksek olmakla birlikte yakıt düşmanıdır.İsterse masajlı koltuğu olsun alınacak araç değil

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civic@ef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstedigim fiyattan kimene fais abarti bilmem ne alan alir yarin 17bin tl ye satiliyor arac . Konu uzamasn silinsin..
    +aydo bende intergama 25 istiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 hurda bir civic

Sen neyin kafasını yaşıyosun kimsinde arabamı gördünmüde böyle bir yorumda bulunuyosun

Alıntı Mikrop_Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +aydo bende intergama 25 istiyorum
    iste tabi panpa istiyenin bir yüzü vermiyenin

d16y4
    Misafir
    Alıntı civic@ef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen neyin kafasını yaşıyosun kimsinde arabamı gördünmüde böyle bir yorumda bulunuyosun

iste tabi panpa istiyenin bir yüzü vermiyenin
    senin arabana bişey dememişki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 hurda bir civic'e 17 bin tl

Alıntı d16y4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin arabana bişey dememişki
    bahsedilen 1.4is benim arabam.

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş anlaşılan müneccim terk. Hem piyasayı bilmiyor hemde boşdan sallıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tartışma cıksın diye açmadım bu konuyu . kafama takıldıgı için açtım . araç sahibinin forumdan oldugunuda bilmiyordum, zaten bilsem açmazdım ilk olarak ona danışırdım . iyi kötü yorum yapıp yardımcı olan herkese teşekkür ederim . konu silinebilir .

sedatkaraca
    Misafir
    stilo ile hondayı kıyaslayabilen arkadaşlar kaldımı hala yaaa yazık walla ... Hondadan şaşma kardeşim sen 200 km yağsız git banamısın demez motor ölü değilse kafan karışmasın ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)