neler kaçırmışım arkadaş yaa o değilde bizimkiler niye bana haber vermemiş konuyu kızdım şimdi
atituti Nickli Üyeden Alıntı şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor
editle hemen onu görmesin kimse + grupta muhabbeti döndüm tüm gece gir bak
Marblex Mining & Marble Harput Yapı İnsaat CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var
olum ceza almısım lan demedimmi size sabaha banlanıp uyanmak var diye neyse sadece 10 puan gelmiş jüriden
driftboy Nickli Üyeden Alıntı editle hemen onu görmesin kimse + grupta muhabbeti döndüm tüm gece gir bak editledimde.. aga ben çok geç gördüm onu bidakine whatsapp olur sms olur bi mesaj çakın
Cevap veriyorum typar ahahaha
sakhee Nickli Üyeden Alıntı tera patrick teradise island (anal fever) da neye biniyordu başkan sen neler neler biliyorsun auhauhauh
körler sağırlar
sakhee Nickli Üyeden Alıntı semih konuya gelse ya ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı saki diyorum abi ben valla sagooooo kaf keffff ProdriveSTI Nickli Üyeden Alıntı evet pm atayım abi hemen edit: off muş. prodrive seni harbi banlıcam haberin olsun son uyarım sana gülüyorum falan ama 1 ayın var benden
Lancerution Nickli Üyeden Alıntı Cevap veriyorum typar ahahaha sizin arabanızı kurtköy viaport taraflarında görüyor olabilirmiyim plaka çok tanıdık geldi
sakhee Nickli Üyeden Alıntı olum ceza almısım lan demedimmi size sabaha banlanıp uyanmak var diye neyse sadece 10 puan gelmiş jüriden bizede aynısından oldu meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı editledimde.. aga ben çok geç gördüm onu bidakine whatsapp olur sms olur bi mesaj çakın online makara konusu hattı cıkarcam en sonunda akü
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları