User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
51 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: sahtekar ilanlar....

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen sadece tek kelime ile hareket ediyorsun
    kötü niyetli olmasa ilan açıklamasına kaza değişen yok yazarmı sence?

genede bilemezsin
    bir sürü şey olmuş olabilir
    satıcı galeri

1-borca karşılık araç hacizden alınmış olabilir
    2-sahibi hapse düşmüş ailesi aracı satıyor olabilir
    3-sahibi ölmüş olabilir
    4-sahibi detayları söylememiş olabilir
    5-şu anki aracın 6. sahibi olabilir bilmiyordur ilk sahibi değiştirmiş olabilir

tabiki dediklerinde olabilir

başka sayayımmı ?
    Kesinlikle katılıyorum dediklerinize...

ygtrn, Herkes sizler kadar arabadan iyi anlamayabilir,
    Belki arabayı satan kişi arabalardan pek anlayan biri değildir, Ona almadan önce öyle söylendi, öyle biliyor...
    Bu şekilde satıcı profilinde ismi yazan kişileri sahtekar gibi suçlamış oluruz diye düşünüyorum...
    Ama konu güzel %100 emin olunan bilinen sahte ilanları paylaşmak iyi olur...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -sahibinden ile ilgili sorunlarınızı ilan içeriğinde bulunan , ilan ile ilgili şikayetim var seçeneğinden yaparbilirsiniz.
    -geri dönüş size yapılmaz ama ilan ile ilgili bir yapılacaksa kurallar gereği işlemler yapılır.kaldırılır demiyorum işlem yapılır diyorum
    -yada bana ö.m atarak sebepleri ile iligil bilgilerde bulunarak , ö.m. atmanızı rica edeceğim.

iyi günleriniz olsun
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Böyle konu olmaz arkadaşım

Yok jantı değişik te jant kırmış(o zaman hepimiz jant kırdık),yok tamponu yeni model öndekine tıklamış.

Emin olmadığınız konular hakkında insanları itham etmeyin.

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

arkadaşlar, son günlerde forumdan olsun sağdan soldan olsun bana baya bir kişi forester sorar oldu bu durum için kendime baya bi pay biçiyorum tabi sayemde aracın şanı yürüdü desem yeridir

neyse konuyu dağıtmiyim, çoğu kişinin gözleri bu araca çok aşina olmadığı için uyarıda bulunmak istedim, eğer bakan eden arkadaşlar var ise linkte verdiğim ilanda açıklamaya aracın kazasız değişensiz olduğu yazılmış ancak, araç 99 model olmasına karşın ön kısmı makyajlı 2000 model intercooler'ıda wrx intercooler'ı...
    bu demek oluyorki aracın önden çok ciddi bir kazası var, kaput, ön ızgara, tüm on farlar ve çamurluklar makyajlı kasaya ait, kaza esnasında motor yerinden oynadığı için intercooler'ı parçalamış(subaruların önden sağlam kazasında hep olur) ve yerine wrx intercooler takmışlar.... ayrıca parçaları tahminimce kıbrıstan temin etmişler çünkü aracın üstündeki jantlar orjinal forester sti jantları, tr de kesinlikle bulamayacağınız bir jant, ve buda demek oluyorki kazada aracın jantları dahi kırılmış

ayrıca bu konu bu tarz ilanlar için sürekli bir başlık olarak kullanılabilir diye düşünüyorum, sizlerinde bildiği bu tarz ilanlar var ise paylaşın derim

teşekkürler...

ilandaki aracın sahibi bi sigorta şirketinin eksperiydi..aracın elektırık ve motor tesisatında sıkıntı vardı.

cnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.güngör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -sahibinden ile ilgili sorunlarınızı ilan içeriğinde bulunan , ilan ile ilgili şikayetim var seçeneğinden yaparbilirsiniz.
    -geri dönüş size yapılmaz ama ilan ile ilgili bir yapılacaksa kurallar gereği işlemler yapılır.kaldırılır demiyorum işlem yapılır diyorum
    -yada bana ö.m atarak sebepleri ile iligil bilgilerde bulunarak , ö.m. atmanızı rica edeceğim.

iyi günleriniz olsun
    ''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benim arabada 96 model olmasına rağmen ben komple kafayı 2000 modele çevirdim, jantlarımda Sti jantı, Intercooler'da yok Fmic taktım

Benim kafa parçalarını alan arabada şuan satılık ilanlarında 1998 model ama 1996 görünümlü Eski sahibi Barış 1996 model görünümlü Subaru istiyodu bende 2000 istiyodum takır takır değiştirk parçaları. Tampon, Kaput farlar vs vs noldu şimdi bizim arabalar kafadan 434242 cm motora girmişmi oldu ??

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 30.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 61744816

Keyfinize göre milletin malını boklamayın elinde delil yok bişi yok gereksiz yere ilanı baltalamışsın. Aynı şey başına geldiğinde yaptığın hatayı fark edersin.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    halen aynı şekilde devam ediyorsun hala yanlış yoldasın, böyle itham etme kimseyi bırak günahtır

sanamı kaldı bu araba? hadi kazalı olsun olmasın alacaksan konuş almayacaksan sanane bize ne? alacak olan götürür bakar tartar uygun görürse alır ister kazasız yazsın ister taklalı yazsın belki keyfen değiştirdi, değiştirirken yanındamıydın adamın, kafanızda kuruyorsunuz bir şeyleri sonra dan dun yazıyorsunuz şöyle olmuştur miş muş, mişli geçmiş zaman hiç di ilen biten yok,

cidden bu konunun hiç bir amacı yok mantığı yok yemin ediyorum anlamıyorum sizleri, alacak olan adam gider bakar alır Kemal SUNAL'ın meraklı köfteci filmindeki gibisiniz sonra niye banlandım diyorsunuz
    körler sağırlar

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    negüzel işte beaa arabanın önü komple yenilenmiş, yeni yenidir
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    daha fazla reklam olmaması için sildim ilanı ilk mesajdan

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada, konuya ufak bi katkı da ben yapmak istedim. Bu galeri bir Audi A3 satıyordu, 2 parça boya var başka en ufak nokta hasar yok diye. Araştırmalarım sonucu o A3'te 18.000 liralık bi hasar olduğunu bulmuştum. Bu galerinin 2. vukuatıdır bu bana göre.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mimli yerlere dikkat etmek gerekir mesela izmir gaziemir otokentte araç bulursanız bi daha düşünün

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keyfide değişmiş olabilir,yanlış bir konu bence. senin dedğin gibide olsa bile satan kişinin belki haberi yoktur v.s illa kötü niyet aramayın her şeyde

cnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç alacak arkadaşlar ilanda herhangi bir tuhaflık fark eder bu başlık altında paylaşırsa faydalı olacağına inanıyorum
    ''Çaresizseniz çare sizsiniz'' K.ATATÜRK

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sebeplerden Tr da adam gibi araba yapmaya cekiniyoruz. Herkes bu sekilde davraniyor, simdi ben s2000 i komple boyattim satma niyetim olmadigindan, on camurluklari genislettim arkada dodik cf kaput bagaj bakalim bize kim bilir ne diyecekler. Arka camurluga da islem yapacaktim, dedim birsey olur satmaya calisiriz basimiza is aliriz ellemedim.. Halbuki cok daha guzel olurdu. Daha araca bakmadan gormeden bu gibi soylentiler on goruler direk cikiyor ki cok sacma.

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi öncelikle, evet hakan abinin saydığı o durumlar ilanı açarken aklıma gelmedi, düşüncesizlik ettim, ancak bende bir galericinin araçta değişen olup olmadığını boya olup olmadığını anlamayacağını hiç sanmayarak bu düşüncelere kapıldım, ki şu durumda araçta değişen yok tamamen orjinal denmesi aracı bilen kişiyi %100 bu tarz düşünceye iter, ha ilan açıklamasında yazsa 'aracın önü keyfi olarak makyajlı kasya çevrilmiştir' ozamn eyvallah, bu durumda zaten böyle bir konu açmaya hakkım yok... yoksa bende birsürü 2004 kasaya çevrilmiş bugeye'ları önü makyajlanmış foresterları gc8 leri vs vs gibi araçları biliyorum, canlı canlı gördüm....

ha dersenizki sana ne? bende böyleyim işte, bi yerde bi haksızlık bi yanlış görmüşsem eğer sesimi çıkarmadan duramam, gece uykularım kaçar sonra, çok hassasımdır bu konuda, kimse kusura bakmasın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yigitin kotu niyetli yazdigini dusunmuyorum, benim kelimelerim yuzundende cocugunu sanki art niyetliymis gibi algilanmasini istemem. beni
    soylemek istedigim bu kadar kolay sekilde internet ortamindan yargilamak hatali. gidip gorup bakmak sonra yazmak lazim, belki adam hakkaten keyfi degistirdi belkide arac cidden kazali ve yalan soyluyor ama once inceleyip, bakip ole yargilamak lazim. gozunle gorsen bile yanlis gorebilirsin, gozunu kapat ac bir daha bak, bir daha kapa bir daha ac ve bak sonra gozumle gordum de. bu araba hasarlidir, oyledir boyledir onu bilmem ama daha dikkatli olmak lazim. birde ben hicbir zaman yapmayacak olsamda, bizim insanimiza kandirilmak mustahak cunku ayni arabaya boyasiz diye alirken misal 50 veren, durustce surasi boyali, burasinda su var dedigin zaman o zaman 50 cok 45 vereyim diyor, e demin ayni arabaya 50 veriyordun noldu?
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi öncelikle, evet hakan abinin saydığı o durumlar ilanı açarken aklıma gelmedi, düşüncesizlik ettim, ancak bende bir galericinin araçta değişen olup olmadığını boya olup olmadığını anlamayacağını hiç sanmayarak bu düşüncelere kapıldım, ki şu durumda araçta değişen yok tamamen orjinal denmesi aracı bilen kişiyi %100 bu tarz düşünceye iter, ha ilan açıklamasında yazsa 'aracın önü keyfi olarak makyajlı kasya çevrilmiştir' ozamn eyvallah, bu durumda zaten böyle bir konu açmaya hakkım yok... yoksa bende birsürü 2004 kasaya çevrilmiş bugeye'ları önü makyajlanmış foresterları gc8 leri vs vs gibi araçları biliyorum, canlı canlı gördüm....

ha dersenizki sana ne? bende böyleyim işte, bi yerde bi haksızlık bi yanlış görmüşsem eğer sesimi çıkarmadan duramam, gece uykularım kaçar sonra, çok hassasımdır bu konuda, kimse kusura bakmasın....
    Bu konuda haksızlığı yapan sensin, bu ne olacak peki ?

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konuda haksızlığı yapan sensin, bu ne olacak peki ?
    koray abi kusura bakmada benim buradan gördüğüm seninde arabanın önü değişik olduğu için beni haklı görmene rağmen haksızlık yaptığımı söylemen, bu arabanın önden patlak olduğunun sende farkındasındır herhalde, ha değilsen, bütün saydıklarımı geçtim, arabanın dreksiyonuna bak, azönce farkettim dreksiyonu deri değil, turbosuz impreza yada forester'ın plastik dreksiyonuyla değiştirilmiş, budamı keyfi? hangi insan deri dreksiyonu keyfi olarak plastikle değiştirir? bu araç öyle bi patlamışki sürücü nün dreksiyona uyguladığı kuvvetten dolayı orjinal dreksiyonu ya yamulmış yada kırılmış ve değiştirmişler.....

ben burada önü değiştirilmiş her araç önden patlaktır anlamı çıkarmaya çalışmıyorum koray abi, hatta bende mümkünse ön farlarımı makjaylı kasanınkilerle değiştirmeyi planlıyorum sırf daha güzel olduğu için....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ek olarak...

şuan benim aracımda aynı şekilde kıbrıstan getirilerek burada kazalı bir forester'a takılmış orjnal 99 forester sti dreksiyonu mevcut, araç aynı bu bahsi geçen araç gibi patlamış ve bütün değişenleri harfien aynı şekilde yapılmış.... hatta o dreksiyonu o araçtan alabilmek için kendi eski orjinal intercooler'ımı ve mevcut dreksiyonumu takasladım... zira o aracın aynı şekilde intercooler'ıda patlaktı ve sahibinin haberi bile yoktu patlak olduğundan... resmen çakmışlardı aracı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)