elınde baya nıkon parçası olan bı abım var 50mm de vardı sızın butce nedır bu lens ıcın
Printable View
Nikon D610 kullanan varsa görüşleri alabilir miyim ?
millet fotoğraf makinesi ile alakalı değil ama aksiyon kamerası almak istiyorum. go pro black editiona kadar çıkamam ama sony action cam as30 veya go pro white-silver edition alabilirim, açıkçası white almak daha çok işime gelir fiyattan dolayı, ne tavsiye edersiniz arada çok fark var mı ve sony yi deneyen var mı?
Sony HDR-AS30V Action Cam İncelemesi - YouTube
Bu video yardımcı olur.
Daha önce 450d ile başlamıştım, fakat yurtdışına çıkmak için satmıştım. Şimdi 550d bakınıyorum. Buldum bi tane body, 18-55 lens, taşıma çantası, 4gb hafıza kartı vs. 800 tl. Daha uygununu bulabilir miyim? Yoksa bunu alayım mı? Çekim sayısı 15bin bu arada.
goldun web sitesinde büyük indirimler var ama internette okuduğum kadarıyla garanti sıkıntısı varmış? Bu doğru mudur daha önce alan var mı aramızda?
Dükkan garantili satan yerler var. Hayyamda fazlasıyla, İzmir'de de Erindijital var. Bunlardan daha ucuza biraz zor.
Gold'tan Sadece note10.1 aldım. Onuda resmi distributor garantilisini aldım. Dahada kolay kolay bulaşmam :)
hepiniz sağolun önemli bilgiler edindim uzun bir araştırma sürecinden sonra alıyorum makineyi artık :D tam metrodan 600d alıyordum ki gold yine kafamı karıştırdı 650d 1500e düşmüş metrodan alacağım 600d ise 1300tl idi.Onur abi şimdi sormak istediğim golddan almanın dezavantajları nedir ve hayyamdan almayla golddan almanın çok bir farkı var mı? Bir diğer sorum olarak da golddan 650d mi alayım metrodan 600d mi alayım oradaki resmi distributor garantili bildiğim kadarıyla? ilk makinem olacak inşallah :)
Yeni gördüm mesajı, geç oldu biraz ama umarım geç kalmamışımdır :)
650D alınacaksa muhakkak STM lens ile alınmalıki videoda sorunsuz AF yapabilesin.
Resmi distributör garantisi Benim için çok cazip değil Hayyamdaki mekanlar olsun Erindigital olsun bu gibi mağzalardan 1yıl garantili almak daha mantıklı ki zaten ilk aldığın 1 yıl içerisinde makineni tanır garanti kapsamına girecek bir sorunu var ise görür ve hallettirirsin.
Gold kargo sürecinde çok sıkıntı çıkartmıştı bana ve müşteri temsilcileri ile görüşebilmek için saatler harcamıştım telefonda.
Canon 50 mm f1.8 ile 50 mm f1.4 kullanan var mıdır aramızda? İki lens arasındaki fiyat farkına değer mi sizce? Portre fotoğrafları için prime lens almak istiyorum, f1.8 olan 250 - 300 TL arasında, f1.8 olan 900 - 1000 TL arasında, sizce bu fiyat farkına değer mi? Aslında gönlüm Canon 85 mm f1.8'de ama ***** Apsc sensörlü makinada açı çok dar kalacak ve kullanışsız olacak.
Aranizda analog makina kullanan var mi ? Veya analog hakkinda tecrubeli olan ? Elimde Zenit in bi makinasi var pek bi bilgim yok bi kac sey sormak istiyodum bilen varsa . Bi de Nikon D5100 kullanan var mi ?
Bende de canon 550D var sanırım yeni başlayanlar için ideal bir makina kendimce bir şeyler yapıyorum bende :) isteyene 55-250 mm lensimi de satabilirim şu an boşta duruyor.
haftasonu hayyamdan, nikon d5200 + 18-105 VR kiti 1950 liraya aldım. Fiyat nasıl beyler çok kazık yemişmiyiz. Ürün faturalı ve garantili
Boşver aldıktan sonra sorgulayıp sıkma canını. Aldıysan ürünün keyfini çıkar.
Gereksiz pişmanlığa düşmeye gerek yok.
Ben 600d burada 2bin tl civarıyken ispanyada 450euro'ya almamıştım.(euro kuru 2.22 idi o zaman)
Burada 2.ellerinden bile çok ucuz fiyata geliyordu. Bi hafta sonra paramı cebime koyup almaya gittim, ama bitmişti. :D Promosyonsuz fiyatı 700 euro idi.
Takma kim kaça satıyor, sonra gereksiz bi sızı oluyo içinde :D