neden d90 diyenler icin;
Canon Rebel T2i / EOS 550D Compared to the Nikon D90 Side by Side
neden d90 diyenler icin;
Canon Rebel T2i / EOS 550D Compared to the Nikon D90 Side by Side
Experience is what you get when you don't get what you want.
Hayyamdan konu açılmışken önerebileceğiniz birileri var mıdır referansınız ile gidebileceğim ?
ÖM gönderirse memnun olurum..
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Aynasız düşünenler arkadaşlar Canon Eos M için kampanya yapmış. 18-55 lens ve flas ile 1000 TL' ye + 22mm lens ile 1.200 TL. Çok iyi fiyat bence.
VATAN COMPUTER - CANON - EOS M BLACK FRA 18-55 kit + 22mm Kit + 90EX - Fotoğraf Makinesi
VATAN COMPUTER - CANON - EOS M SILVER FSL 18-55 kit + 90EX - Fotoğraf Makinesi
alıntıya HAYIR...
Bugün inceledim bu makineleri vatanda. internette araştırdığım kadarı ile kağıt üstünde bi 600D özellikleri olsa da yerini tutmuyor daha almaları gereken baya yol var. Ama ufak olsun zaten fazla kasmam fotoğrafçıklıkta diyenler için güzel alternatif..
Birde araştırdıkça bir sürü alternatif giriyor.. Alıp birini duruma göre devam etmek lazım, yoksa zaten rafa kaldırıp uğraşmama ihtimali de var onun için ilk yatırım maliyetini düşük tutp fazla kurcalamadan kafana yatan bi modeli almak en iyisi.
Wifi özellikli samsungun NX1000 modeli'de alternatif olabilir ek olarak..
Samsung NX1000 20-50mm Lens + Flash 20,3 MP 3.0" LCD Wi-Fi Dijital Fotoğraf Makinesi - Foto / Kamera - Hepsiburada.com
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Evet Samsung'da güzel seçenek. Canon'dan bazı konularda üstün. 600D'den ziyade 650D'ye daha yakın özellikler olarak.
Bugün arkadaşım aynı ikilem de kalıp Eos M aldı. Adaptor ile tüm Canon lensler ile uyumlu olması ve mic çıkısı büyük artı bizim için. Tercihte etkili oldu.
alıntıya HAYIR...
İyi günler bu konuyu görünce bende heves ettim yani fotoğrafçılık bilgim sıfır.Yeni birisi için sizce hangi seçeneği almak daha mantıklı ? Birde fiyatları uygun mudur ?
Canon Eos 600D 18 Megapixel 3.0inc LCD Ekran DSLR Fotoğraf Makinesi - Gold.com.tr
Canon EOS 600D 18-55mm + 75-300mm Kit Dijital SLR Fotoğraf Makinesi - Gold.com.tr
Arkadaşlar Pentax k100d super alma arifesindeyim. 18-55 kit lensi ile birlikte tertemiz bir makinanın ederi nedir?
Tam hakkıyla kullanılacak makine olmayacak. Ben D90 kullanıyorum. Bu pentax'ı evin foto makinası olsun diye alacağım ama piyasasını bilmiyorum. Açıkçası düşeşe gelirse alma taraftarıyım.
Feyzli abiler ''Canon Eos 600D 18 Megapixel 3.0inc LCD Ekran DSLR Fotoğraf Makinesi'' yazanı aldım umarım doğru bir tercih yapmışımdır.
Beyler bayanlar. Kafama bişey takıldı 67mm çapındakı lensıme polarize filtre alıcam markaları seçemedim bi türlü ;
B&W - Hoya - Heliopan
markalarından hangisini önerirsiniz. Okuduğum birçok yerde en başta B&W gelir falan diyorlar kimileriyse illa Heliopan diyor. Hoya HD ye hasta olanda var kafam çok karıştı bunları kullanan eden varmı ?
Hoya HD
Connecting site...
B&W
Connecting site...
DR. OWL
Experience is what you get when you don't get what you want.
50 mm lens almayı düşünüyorum ancak D5200 de gövdede af motoru olmadığı için af-s lens arıyorum.
af lens alsam netlemede çok sıkıntı yaşarmıyım manuel de?
birde çevrenizde bildiğiniz temiz 50mm 1.8 af veya af-s lens satan var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)