facebook'un b.ku çıktı her yaptıkları yenilik daha da kötü olmasından başka birşeye yaramıyor, uygulamalar desen ayrı bir sıkıntı. Birde herkesi mecbur zaman tüneline geçirmek çok resmen saçmalık
facebook'un b.ku çıktı her yaptıkları yenilik daha da kötü olmasından başka birşeye yaramıyor, uygulamalar desen ayrı bir sıkıntı. Birde herkesi mecbur zaman tüneline geçirmek çok resmen saçmalık
ya bu izlesene hikayesini anlatmayın ya kimseye bırakın elenelim...![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Valla benimde eski profil ama oyle 1-2 sene onceye donerse mecburen gecirdiklerinde kapatirim sıkıntılı durum harbiden bokum gibi olmus zaman tüneli![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
facebook ta hiç bir şeye izin ver demeyin zaten
sonra onu izledi bunu oynadı haberiniz olmadan millete reklam yapıyorlar sizin profilden
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
Şimdi kendi pc'mizde yaptık diyelim, telefonda da açık, engel olur mu telefon zaman tünelinden kurtulmaya ?
Benimki normal şu an ama herkes zorunlu geçicekmiş sanırım.
mozilla eklentisi indirmistim oda sohbet penceresini kapatmiyor hatta disardan hala tuneldesin gozukuyor
Ben zorunlu olarak girdim o tünele. Facebook'a kayıt olduğunuz ilk tarihe kadar inebiliyorsunuz. Geçmişte beraber olduğum hatunlarla ilgili tüm yazışmalar yüzüme tokat gibi yapıştıGerçekten sıkıntılı bir durum ama o sendromu atlattım artık
![]()
![]()
Yalnız şöyle bir durum var zaman tüneli değişmiyor aslında sizde eklenti oldugu için sadece sizin o pc de size öyle gözüküyor.Baskaları baktıgında zaman tüneliniz hala duruyor..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Bu zaman tünelinden rahatsız olmayan bir ben mi varım yaakapak fotosu olayı hoşuma gitti benim
ki sadece kendi profilinde zaman tüneli var haber kaynağı felan aynı, ilk face değişincede herkez rahatsız olmuştu ama zamanla alışmıştı. o istenilmeyen faceden zamana geçerkende istenmiyor ama ilerde zaman tünelinden yenisine geçerkende aynı durumla kalacağız kesin
)))))
ya arkadaşlar zaman tünelinin bence bir sorunu yok. gizlilik ayarlarınızı değiştirin kimse bişeyinizi göremez.
gruplar ayarlayın neyi kimin göreceğine siz karar verin...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
kapatıyorum ben facebok u twitter a devam son gaz![]()
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
dedim forsquare kullanayım dedim face ile twitterı bir bağladım. bi baktım facebook zaman tüneli olmuşşuan sadece bana zaman tüneli arkadaşlarıma normal gözüküyor. Ama çok yakında hepimiz
![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
ya birisinin durumunu beğeniyorsun pat diye herkesin ana sayfasına düşüyor
ya da bir kişinin fotorafını beğeniyorsun, listendeki yüzlerce kişi görüyor beğendiğini
bunu kapatmanın bir yolu yokmudur ayarlardan falan.. ?
.
Facebook bitti artık,her yeniliği çok kötü zaman tüneli nedir ya ? 9 nisanda zorunlu oluyorsa kapatırım facebook'u twitter candır..
imzasız..
sadece size öyle görünüyor sanırım başka kişiler yine tünele giriyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)