Coupe tabikidemermi gibi duruyor.
M3 Coupe Dakar Gelb?
M3 Sadan Alpinweiss?
İkiside guzel duruyor ancak ikiside koleksiyonluk arabalar degil. Daha dogrusu e36 koleksiyona koyup deger katilacak bir araba degil. Cok sayida uretildi ve sebil gibi satiliklarda bir suru araba var. Kolekdiyon conceptine uygun bir araba degil eger arabanin delisi degilsen.
IN BOOST WE TRUST
ben olsam 2sinide almazdım ne gerek var ki binmeyeceğim arabayı almaya?
ha m3 koleksiyonu yapacak kdr zenginsem, madem 2side nadide parça 2sinide alırdım o zmn.
M3 dediğin Coupe olur. Sedan diyenlerinde m3 alacak olsalar coupeyi tercih edeceklerini düşünüyorum.
Hertürlü Coupe +100..
M. The most powerful letter in the world.
abi yani hangisini alsan aklın diğerinde kalır madem koleksiyon bence az olanı almak
Dakargelb Coupe 16 tane girmiş Türkiye'ye Sedan ise tamamen 19 tane ve sadece 3 tanesi Beyaz
ben SedanM3'ü tercih ederdim ama imkan varsa sedanı-coupeyi-cabrioyu bir araya getirmek güzel olurdu koleksiyonda
m3 dediğin coupe olmalı =) sedan alacaksan m5 =)
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
beyaz sedan daha nadir bir araç bence
ama Murat yerinizde olsam ikisini de alırdım (buna imkanınız var hamdolsun) alın ikisini de ikisi de dursun. diğerinde de aklınız kalmamış olur.
yalnız beyazın fiyatını fazla bulduğumu söylemeliyim (şahsi görüşüm)
oyumu beyaza verdim
coupe başka renk olsa belki bu kadar aklımı çelmezdi ama çok iyi duruyor ... bide boyasız .. e koleksiyon için düşünüyorsunuz .. bundan iyisi şamda kayısı ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)