sanayıcılerle hasır nesır olmak ıstıyosan alabılırsın aracıbı aracı bı sure kullanmadan kulaktan dolma bılgılerle bılgı sahıbı olman zor tadını almalısın
![]()
sanayıcılerle hasır nesır olmak ıstıyosan alabılırsın aracıbı aracı bı sure kullanmadan kulaktan dolma bılgılerle bılgı sahıbı olman zor tadını almalısın
![]()
Sizin solediğiniz araç değil, bizim aldığımız siyah renk bloğun üzerinde h22a2 yazıo 95 model araç
Bilmiyorum bu aracı h22 olabilir olmayacak bişe yok
Biz aldığımızda çok çelişkide kaldık swap dır diye ama ruhsattada yazıyor![]()
Antalyadaki beyaz haşat farları bir kere vectra B farıayrıca h22 de değil o F20... H22 olan 4 tane vardı trde 2 si pert oldu bir taneside şu anda trabzonda bir taneside kayıp...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Bir seneden fazladır 92 Accord kullanıyorum,F20A5 motor kodlu,135 Hp.performans olarak tatmin eder,temiz bulunursa kolay arıza yapmaz.2.2 motor olsa daha iyi olmazmıydı,evet olurdu ama 2.0 motorda 1400 kg olan aracı rahatlıkla taşıyor.Parça olarak pahalı değil hatta birçok avrupa arabadan daha ucuz.Motor-mekanik ve yürür aksamının neredeyse tüm parçaları bulunuyor,sensör-alb vs parçalar çıkmacılarda bulunabilir ama fahiş fiyatlar isteniyor,Ebay da arasanız Amerika da haddinden fazla standart ve modifiye parça bulabilirsiniz 10-15 günde de kapınıza gelir.Hız sensörüm arızalanmıştı çıkmacıda 250 TL istediler ebay dan 40 dolara nakliye dahil sıfırını aldım.
Temizi bulunursa ömürlük araçlardır,dökülmüşünü toplamak zor olur.Her ustada anlamaz.Zamanının çok ileri teknoloji motorlarıdır,elektronikle mekaniğin birlikte kullanıldığı çok güzel makineler.
Benim arkadaşımda var 95 model Gri Sanroof'lu Manuel aracından çok memnun sıkıntısı yok
SKODA SIMPLY CLEVER
aracı yaklaşık 4-5 gun önce aldım.
konu çok karışmasın95 model prelude 2.2 vti amerikan versiyon türkiyede 2 tane orjinal var diye biliyorum...izmirde kırmızı varmış , birde benim siyah aracım var başka duymadım görmedim...
bu amerikanlarda h22a2 motor kodlu , 2.2 vtec 190 hp , manuel , 4ws , sunroof , deri koltuk , cruise control , otm anten , far yük. ayarı vs.vs sandart.
türkiyede sunulan preludeler hakkında pek bir bilgim yok...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)