çok mu klasik bilmiyorum ama güzel bi video hazırlayıp sinemaya gidebilirsin.sinemayla görüşübilirsin başlıcak olan filmden önce senin videonu yayınlarlar.herkez gibi 2 bilet alıyosun yengeyle filme geliyosun abi ışıklar sönüyo herkez bi kaç fragmandan sonra herkez film başlıcak diye beklerken senin video yayına giriyo.hatta elemanlara biraz bahşişle birlikte önceden hazırladığın konfeti gül yaprakları atılabilir.bence bu gayet güzel bi alternatif.
o karikatür tarzı kitabı photoshop kullanmayı biliyorsanız kendinizde hazırlayabilirsiniz. Eski kız arkadaşıma yapmıştım ben evlenme teklifi değil kendisini camdan atamasını istesem yapardı o anama herşey yalanmış gerek yok arkadaşlar böyle işlere
![]()
feel is everything
canlandıralım konuyu parlak fikirli arkadaslar yokmu
1 Dakkalık Saygı Durusuna Davet Ediyorum Genc Yasta Esini Kaybeden Corabım İcin
moderasyon uyuma!!!bu kadar zararlı bir konu neden hala aktif???
1 bardak süt için koca inek beslemeye ne gerek var![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
amaaan yormayın kendinizi içinideki hanzoyu 10 dakikalığına saklayıverin sonra romantik bi şekilde teklif edin olursa olu olmassa zaten film parası vs. cepte kalmış olur![]()
Daha açık nasıl söylenir bilemedim
Arkadaşlar güzel bi günde tercihen güzel bi yerde (ben arabada yolculuk halindeyken söylemiştim) duydularınızı paylaşın klişelere girmeyin (diz çökme, tek taş pırlanta vs.)
Samimi olun niyetinizi net olarak belli edin fazlası daha sonra daha büyük jestler beklenilmesine yol açabilir.
Abartmayın sonra başınız ağrır. Kendinizi olduğunuzdan farklı göstermeyin![]()
kitap soranlar buraya üye olup kendi kitaplarını yaratabilirler
Sevgiliye Hediye, Sevgili Kitabı | Sevgilinize en güzel hediye
Grafik tasarımcı bir arkadaşım tanıştığı günden o güne kadar olan anılarını boyama kitabı yapıp , güzel bir sepetle renkli renkli bi sürü boya koyup " bu hayatı renklendirmeye varmısın " diye teklif etmişti.
Ama sakın kız arkadaşınızla barışmak için falan kullanmayın ; bu taktiği bir kez kullanabilirsiniz , zira garanti kabul ediyor sonra vay efendim elimizde kaldı , ayrılamıyorum falan olmasın)
Arif Işık - Her Türlü Halı Kilim Travel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)