hakotech Nickli Üyeden Alıntı kardesım benıde kabul edersenız aranıza aracım cuma gunu cıkıyo,baskı balata ıvır zıvır değişiyo..Allah c.c bir mani vermesse bende gelmek isterim yanınıza.. kum-toprak-kova-kurek desem anlarsin dimi hakoo rollinge cikana kadar bi yemek mevzusu vardi
Only Flying is Better...
Kardes mekan saat soyle orda olucam ..
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Kardes mekan saat soyle orda olucam .. mami çatışmaya gelıcek gıbı sordun pırstım.
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Kardes mekan saat soyle orda olucam .. Tamamdir baskan eski hareket yok ama yav gecen sene boyle bir konudan bir saat sonra herkes hazir olarak bekliyordu
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
Metin Bilen Nickli Üyeden Alıntı mami çatışmaya gelıcek gıbı sordun pırstım. Atraksyon olsun diye yazdim) mehmet kardesim gibidir o beni anlar ..
Büyük ihtimalle ordayim kanka
Zubeyir katilirsa arkasindan basicam Zub brotherimin
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P 2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE! Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Siki bi rool olsun en hizli typerla s2000 ortaya ciksin artik)
Polo dizel s2000 ide üzer
mehzent Nickli Üyeden Alıntı Tamamdir baskan eski hareket yok ama yav gecen sene boyle bir konudan bir saat sonra herkes hazir olarak bekliyordu sen cıkalm dedınde bızmı cıkmadık... cehenneme gıdelm dedınde mazotmu yok dedık.
Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Zubeyir katilirsa arkasindan basicam Zub brotherimin Bu cümleler copy paste olmuş sanki Cumartesi pazar yağmur var
Scorpion TypeR
kaan_cupra Nickli Üyeden Alıntı kum-toprak-kova-kurek desem anlarsin dimi hakoo rollinge cikana kadar bi yemek mevzusu vardi aaa sende gelsene bi ifadeni alayım,ama pardon sen o ara sütünü içer yatarsın bu arada tabıkı kardesım nezaman ıstersen su yemek olayını halledelım
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Siki bi rool olsun en hizli typerla s2000 ortaya ciksin artik) Mehzent bunu begendi
ibooo Nickli Üyeden Alıntı Polo dizel s2000 ide üzer Uzer uzer ama gerek yok genclerin onunu acmak lazim o yuzden denemelere sadece iZlemeye gelicem yoksa rakibim yok ))))
zübeyir Nickli Üyeden Alıntı Bu cümleler copy paste olmuş sanki Cumartesi pazar yağmur var Kanka yagmur bize koymaz ***** findik turbo
ibooo Nickli Üyeden Alıntı Polo dizel s2000 ide üzer Parazit yapma!
Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Kanka yagmur bize koymaz ***** findik turbo . yağmurla sen, ben tekim hodri meydan
Bi Roll Night'ta bir depo dolu benzin bitiyor mu acep ?
Emre Kalkan
BaybuRtlu69 Nickli Üyeden Alıntı Bi Roll Night'ta bir depo dolu benzin bitiyor mu acep ? Karnen nasil bu donem?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları