ibooo Nickli Üyeden Alıntı Kanka kanatlıyı gören kızda olsa farketmio hemen kapışalım dio kanka bi an veresim geldi be
imza...
mehzent Nickli Üyeden Alıntı Ahaha ibo saksakcilarini toplamissin? Kanka allahtan ben kgs sen ogsden geçtin yoksa tanıyamıycaktın beni ahahahahaa
lambro_team Nickli Üyeden Alıntı kanka bi an veresim geldi be Senin kanka sıkıntı yok )
meh66 Nickli Üyeden Alıntı kanka yıne seklını koydun kanka iboyu msne ekle crazy_playboy61@hotmail.co.uk
kanka video cektiniz mi siz biz denerken _? arabanın ilk videosu olucak
video çektim mmetin kamerada
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı video çektim mmetin kamerada mehmet koyar heralde daha sonra
Enes-x Nickli Üyeden Alıntı kanka iboyu msne ekle crazy_playboy61@hotmail.co.uk eklemezmıyım kanka ekledım hayatım boyunca bole bır msn ye sahıp olmak ıstemısımdır
hiç arayıp sormayın siz zaten
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı hiç arayıp sormayın siz zaten aradıgımızda çok acıyosun yada geri dönüyosun ya
neyin tribindesin sen göki kimi ne zaman aradın
geçenlerde aradım cebin kapalı hep
yanlış aramışsındır sen aslan kapalı olamaz telim
bu arada senin telin niye kapalı ??
4398 kaayıtlıymış la bende bu eskisi yenisini silmişim demek çağrı at bana yoo açık tel, evde bazen çekmemezlik yapıyo
ne oldiiii rengin soldiiii muştu
mustu telde küfür yiyince buraya bendim yazma gereğimi duydunnn yapraaam
itiraf et iyi yedin hacı ve fena R yaptın
Ulan arkadaş bi gazlayamadım adam gibi içimde patladı uhahuahua.bidaha çıkmam ben kavacığa . otoban forever
Scorpion TypeR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları