User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 39 ile 50 arası

Konu: Bmw e46 ? Yardım...

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tuerkei edition ın ne önemi var anlayamadım açıkçası özel bir araç görüntüsüde yok.limited edition falanda yazmıyor düz bir 320 den pek bir farkı yok.elektrkli hafızalı koltuk ve changer yok sanırım yinede tatmin eder donanımı var.Ama düşünün 1 sene önce 150 binde 330xi için 34 bin fiyat almıştım m paket ve bundan doluydu yanında duran 2005 318 e de 37 fiyat almıştım 36 ya bırakacaktı.kafanızda örnek bir fiyat olsun diye bahsediyorum.Arkadaşın dediği gibi 2.0 150 ise 30 bin altı eder gözümde.170lik se temizi 31-32 eder içinize sindiyse 32 teklif edin.ölücü falanda değilim kusura bakmayın ama artık f10 çıktı bir kasa daha yaşlandı...

JosephuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemşo antepde piyasası biraz fazla sanırım..bence biraz araştır ankarada daha uygun fiyata bulursun..
    16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7

ERY98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı asot Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu paraya Ci bulunur ama muhtemelen canı alınmış ve içinde günahlara girilmiş olacaktır. 4 kapılıda bu ihtimal daha düşük. Ben yine de riske atıp ci arardım, orası ayrı
    Bende o riski göze aldığımdan öyle dedim zaten
    ig: erayender

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konu önemli bence bu araçtan tr de 50 tane var.. hatta bmwteamde arşivini yapıyolar buara

Sign In - BMWTEAM FORUM

fiyata gelirsek bence çok fazla değil.. 33 veririm ben.. arabanın eksiği olarak görebileceğim tek şey recaro ve elektrikli koltuk olur.. Km orjinalse o da bu dezavantajları görmezden gelmemize sebep olabilir..

ben sana temizinin linkini verdim, fiyatta da anlaşılacak bi araba hemde ama sallamadın
    Tr de 50 tane olmasının bi önemi yok.Bildiğimiz 320 den farkı ne ? Donanımsa bu araçta doğru düzgün donanım bile yok.El gazı,deri döşeme,açılır tavan zaten çoğu e46 da var.
    Tr de full+full e46 zaten pek yok. Dsc,board monitör,elektrikli-hafızalı koltuk vs. bunlar doluluğu gösterir.
    Bmw de tüm donanımlar opsiyonel olduğu için tam dolu bmw bulmak imkansız gibi.M3 lerin bazıları tam donanımlı sadece.
    Opsiyonları ekletirsen dolu olsun diye bir araç parası daha veriyorsun

34 çok fazla bu araç için, km borusanda yazmışsınız.Bu km yi borusan ne zaman veritabanına almış öğrenin ve bakımları arasındaki tarihlere bakın.150 bg bu araç yani makyajsız kasa, eski nesil.Bu yüzden bu parayı hiç mi hiç haketmiyor. Tek albenisi km si.( doğrumu şüpheli.)

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben sana temizinin linkini verdim, fiyatta da anlaşılacak bi araba hemde ama sallamadın
    konudaki mesajini daha yeni gordum... Fotolardan temiz duzgun araca benziyor fiyatta iyi ama 46lardan bazgectim Jetta tdi buldum ayni fiyat araliginda daha mantikli geldi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese yorumları için tek tek teşşekür ederim. Sizlerin ve arkadaşlarımıza sorduk arabayı değerlendirdik ve arabanın genelde 30.000 Maxisumum Biniciye 32.000 Edeceğini Sölediler Galeri 33.750 İnmiyor Aşşağıya şuan kafam çok karıştı başka arabalara bakıcam galiba bu durumda..

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acele etme hic araba alirken . Senin yasadiklarini bende yasadim iki ay arabasiz kaldim, onlarca marka ve model ile test surusu yaptim ve icime en fazla sinen bmw yi oldukca uygun fiyata birkac gun once aldim . Biraz sabret elbet duser birseyler .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok yakıcak ve yürümicek bence 328 e bakılabilir fiyat daha uygun yakıt da aynı yakar en azından gider.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acele etme hic araba alirken . Senin yasadiklarini bende yasadim iki ay arabasiz kaldim, onlarca marka ve model ile test surusu yaptim ve icime en fazla sinen bmw yi oldukca uygun fiyata birkac gun once aldim . Biraz sabret elbet duser birseyler .
    Aynen abi acelet etmicem arabam var zaten hem arabamı istediğim rakama satıcam. hemde istediğim arabayı umarım manuel bulucam..teşşekürler sağolasın abi.

Alıntı oguzhankutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok yakıcak ve yürümicek bence 328 e bakılabilir fiyat daha uygun yakıt da aynı yakar en azından gider.
    1.6 Bora'dan inip 328 çok gelir Bmw maceramıza bu kadar hızlı girersek iyi olmaz 1.6 sonra 2.0 ideal olur abi ama bundan sonra inşallah

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SerkanYazgan. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tr de 50 tane olmasının bi önemi yok.Bildiğimiz 320 den farkı ne ? Donanımsa bu araçta doğru düzgün donanım bile yok.El gazı,deri döşeme,açılır tavan zaten çoğu e46 da var.
    Tr de full+full e46 zaten pek yok. Dsc,board monitör,elektrikli-hafızalı koltuk vs. bunlar doluluğu gösterir.
    Bmw de tüm donanımlar opsiyonel olduğu için tam dolu bmw bulmak imkansız gibi.M3 lerin bazıları tam donanımlı sadece.
    Opsiyonları ekletirsen dolu olsun diye bir araç parası daha veriyorsun

34 çok fazla bu araç için, km borusanda yazmışsınız.Bu km yi borusan ne zaman veritabanına almış öğrenin ve bakımları arasındaki tarihlere bakın.150 bg bu araç yani makyajsız kasa, eski nesil.Bu yüzden bu parayı hiç mi hiç haketmiyor. Tek albenisi km si.( doğrumu şüpheli.)
    BMW hakkında bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.. bu arabanın en özel yeri rengi bi kere ayrıca individual seri bi araba.. özel olup olmadığına biz değil bmw karar vermiş bile.. Doluluğu elektrikli koltuk dsc monitor gösteriyosa ne mutlu bana hem x5 hem de 520i m full+full+full

2003 e60 530larda masajlı koltuk bile varken dijital klima yok mesela boş mu yani o araba

arabanın fiyatı umrumda değil açıkçası ama bu piyasada temiz araba zor iş.. buarada ben sunroofsuz deri koltuksuz düz vites 318i mi 29a sattım 2 sene oldu..

Alıntı cem06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konudaki mesajini daha yeni gordum... Fotolardan temiz duzgun araca benziyor fiyatta iyi ama 46lardan bazgectim Jetta tdi buldum ayni fiyat araliginda daha mantikli geldi...
    hayırlı olsun güzel tercih olmuş polo oldu sanırım

Numan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu bmwye yanni 320i ye 35 verilmez . canı alınmamış full 320 Cİ içnde 43-44 lirayı gözden çıkarıcaksın yada dededen ci arıyacan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı günler herkese
    Aracımı dün devrini verdim paramı aldım yeni sahibine verdim.

İlandaki bmw'dende vazgeçtik şimdi bana 1999-2001 4K 320i manuel olursa çok çok iyi olur e46 lazım ama boyası maxisumum 3 parça olacak çevrenizde eşinizde dostunuzda tanıdığınızda veya takip ettiğiniz temiz oynanmamış düzgün araçlar varsa bakabilirim teşşekürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)