Allah yardımcın ollsun;
tavsiye veya fikir vermıcem üzgünüm
bende benim kaynana kötü diyodum
benim kaynana maddi yönden emiyor sadece.
Ayrıca eklemek istedigim önemli bir ayrıntı var, evlenirken ailesiyle evleniyorsun gibi düşünceleri kafadan çıkaramıyor insan
aile herkes için önemlidir..
benim ailenin yanında OLMADIGINI sadece benim olduğunu öğretmen 5 senemi aldı;
evlilik sonrası ailenin tamamen hayattan çıkması gereklidir
çıkması derken türk halkının gelenek göreneklerinden dışarı çıkmamak da öenmlidir.
valla çok zor bir durum allah kolaylık versin. benımde tavsiyem söyle olur ben olsam ne yapardım.
çok iyi düşünmek lazım suanki duyguların çok güçlü oldugu için ayrılmak aklının ucundan geçmez ama iyi düşünmek lazım evlenmek dügün dernek yapmak çok kolay ama bunu uzun yıllar devam ettirmek çok zor bu yuzden iyi düşünmek lazım senın etrafında tek bu kız yok o yuzden secımlerını iyi yapmalısın insanlar seçimleriyle yaşar aklının ucundan olumsuz düşünceler geciyorsa onları görmezden gelme umarsamaz olma ve anlattıgın kadar sorun bayabi büyük bence arkadaşların dedigi gibi ailesi daha iyi olan birini seçmelisin.
tabi suda var kızın ailesi iyide olsa kötüde olsa ınsanın yaşayacagı varsa bu durumları yaşıyacaktır.
allah herkesın gönlüne göre versin allah kimseyı bu durumlara düşürmesin kendı acımdanda söyluyorum bende bekarım bu durumlar yarın öbürgun benımde başıma gelicek inşallah herkesın karşınada dogru dzgun kişileri çıkartır....
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
tamamen kendi düşüncem.. Ailesini değiştiremicene göre kızı değiştirirdim...Çünkü kızla değil gerçekte ailesi ile evleniyorsun.İlişki yürümez yürüse bile işkence olur. Üzgünüm ama gerçek bu
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Kız annesini babasını karşısına çekip doğru düzgün konuşup herşeyi anlatmalıdır bence. niyetinizin ciddi olduğunu, onları ezerek hiçbirşey yapmayacağınızı bilmeleri gerek.
Kız arkadaşının sen ve onun ailesi arasındaki köprü olması lazım.
www.honda-tech.com
3,5 senelik kız arkadaşımdan anası yüzünden ayrılmıştım. Kızın da hataları vardı tabi. Yaş daha çok genç tabi ciddi düşünmüyoduk ama şöyle bir çözüm bulmuştum ben. kızdan ayrılınca evine kargoyla 2 paket kına gönderdimpaketlere (büyük olana) ''bu anana'' ''bu da sana'' diye yazmıştım...
zor durum Allah kolaylık versin tabi abilerimizin tecrübeleri daha fazladır.
çok güzel söylemişsin kardeşim. haklısın söylediğinde.
bende3 aydır kız arkadaşımla beraberim. tanışma fırsatımız olmamıştı ama sürekli kızına söyleniyormuş çocuğu üzme bak çok efendi birine benziyor vs diye bi kavgamız oldu geçtiğimiz hafta içinde şimdi bu efendi denilen tip siz hayatta beraber olaamazsınız bırak diyormuş ne yazık kı.. amaanne yüreği sonuçta belki de bir bildiği vardır diyip ters birşey söylemekten kaçıyorum. sonuçta ne olursa olsun yaşına hürmetim var. bi de güzel bi söz vardır:
gençler yaşlıların aptal olduklarını düşünürler ancak yaşlılar gençlerin aptal olduklarını bilirler diye. o yüzden biraz akışına bırakmak gerekiyor diye düşünmekteyim.
Buradan soylemesi cok kolay olacak ama eger size yapilan haksizligi gorup bu durumda yaninizda olmayi secmiyorsa isterse ailesinden tamami almis olun baska bir zorlukta sizi yine tek basiniza birakmis olacaktir. Evlilik oncesi ailelerin anlasamamalari bir gercek muhim olan bunu en hafif sekilde atlatanilmek. Evlilikte aileler evlenir buda cok sogru bir kelime malesef devir iki gonul bir olursa samanlik seyran olurmus diyebilecegimiz bir devir degil.
We’re the middle children of history...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)